hsammer 2 Posted January 19, 2012 ucim ono sta vise volim a to je ruskI! Ma imas pravo, vise ce ti koristiti u svakom slucaju.... Jos samo da nadjes neku kladionicu na ruskom.... ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 19, 2012 Ma imas pravo, vise ce ti koristiti u svakom slucaju.... Jos samo da nadjes neku kladionicu na ruskom.... ;) Nije bitno treba li mu bitno je da je ruski Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 19, 2012 (edited) Nije bitno treba li mu bitno je da je ruski stari mi tamo radi,draga mi zemlja,drag mi je i jezik zbog toga mi je i drazi od engleskog! Ma imas pravo, vise ce ti koristiti u svakom slucaju.... Jos samo da nadjes neku kladionicu na ruskom.... ;) to su osnovne stvari mada je i ovo bilo osnovno al ajd http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rolleyes.gif Edited January 19, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 19, 2012 Dobro veče iz tamne i toplije Murske Sobote..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 19, 2012 Dobro veče iz tamne i toplije Murske Sobote..... blago tebi kod nas -14 Romanija je to! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 19, 2012 Tuto pozz.... Imam jedno pitanje - ovo još nismo napravili..... Na bwin natjecanju sam napisao košarkarski par s 1,50 kvotom....Lenka je prije napisao rukometni par s 1,50 kvotom ....a to znači,da obojica imamo istu kvotu....A sada je Lenka izgubio TIP, ja sam pa pogodio TIP tako,da meni ne treba pisati joše jedan par zbog kvote jer sam pogodio TIP mada imamo istu kvotu.... Košarkašice Gyora su pobijedile 90-70 protiv Aisteasa.... blago tebi kod nas -14 Romanija je to! kod nas je toplije nego na moru.....ne mogu vjerovati ali je istina.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 19, 2012 Tuto pozz.... Imam jedno pitanje - ovo još nismo napravili..... Na bwin natjecanju sam napisao košarkarski par s 1,50 kvotom....Lenka je prije napisao rukometni par s 1,50 kvotom ....a to znači,da obojica imamo istu kvotu....A sada je Lenka izgubio TIP, ja sam pa pogodio TIP tako,da meni ne treba pisati joše jedan par zbog kvote jer sam pogodio TIP mada imamo istu kvotu.... Košarkašice Gyora su pobijedile 90-70 protiv Aisteasa.... kod nas je toplije nego na moru.....ne mogu vjerovati ali je istina.... Ti uzimas 2 boda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 19, 2012 Ti uzimas 2 boda. Pa to je logika....thank you .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 19, 2012 Dobro vece , Makedonci dobro napreduju Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 19, 2012 Dobro vece , Makedonci dobro napreduju Kako igraju, ne bi trebali prokockati ovu prednost koju odrzavaju....... Samo naprijed! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted January 19, 2012 Kolio je Lazarov dao golova? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted January 19, 2012 Bravo Makedonci http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_razz.gif Minutu prije kraja uvatih kvotu 12 na -4 na pobedu Makedonije http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/75tatice_05.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites