Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bankrot?

ma ne daleko sam ja od bankrota , nego igram rukomet na X po 2 eura kvote su oko 10 ili vise a idu redom pa ako ne prodju par povecam na 3 vec sam pogodio dve

Hvala ti1 Ja se vec obradovao pogotku.Malo je on drugcije napisao a malo i moje oci (godine) zatajile .No u svakom slucaju svaka cast na upozorenju!

:icon_eek:

ni moje oci nisu bas najbolje , ali gledao sam sta je igrano da bi znao sta mogu ja igrati i primetio da imate isti par i iz bwina a i ja sam odande izabrao Srbiju under
  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

cccc kako su nezasluzeno uzeli nemci bod , i uvek i sudije moraju da nategnu za njih :icon_mad:

21.1.2012 20:15

Srbija - Njemačka1 X 2 X?10.00 bar sam uzeo parice

Edited by rockytomas
Posted

cccc kako su nezasluzeno uzeli nemci bod , i uvek i sudije moraju da nategnu za njih :icon_mad:

21.1.2012 20:15

Srbija - Njemačka1 X 2 X?10.00 bar sam uzeo parice

ufatio sam danas Dansku na live kad su gubili 5 razlike al sam se zacudio da je kvota u tom trenutku bila samo 3.40 na njihovu pobjedu, doduse bilo je tek prvo poluvrijeme... a ufatio sam i iks isto na live dok je Srbija vodila 2 razlike 10-tak minuta prije kraja po kvoti 10.00 :icon_razz: sve u svemu u ta dva meca dobar sam oko 30 eura uz uplatu od 4 eura :icon_biggrin:

sad idem ganjat NHL za veceras, njega odavno nisam pogodio pa valjda je red da nesto ubodem :50yes:

Posted

ufatio sam danas Dansku na live kad su gubili 5 razlike al sam se zacudio da je kvota u tom trenutku bila samo 3.40 na njihovu pobjedu, doduse bilo je tek prvo poluvrijeme... a ufatio sam i iks isto na live dok je Srbija vodila 2 razlike 10-tak minuta prije kraja po kvoti 10.00 :icon_razz: sve u svemu u ta dva meca dobar sam oko 30 eura uz uplatu od 4 eura :icon_biggrin:

sad idem ganjat NHL za veceras, njega odavno nisam pogodio pa valjda je red da nesto ubodem :50yes:

jos samo da nam kazes stta je nadrealista vecerao i kad ide na spavanje i bit ce to potpuni izvjestaj ...

lp :77tooth:

Posted

:tzare: to je igra , uz malo srece se mogu uzeti lepe pare , ja jos na poluvremenu video da je leeds sumnjiv , isli iz 2 i dok se ja smislio kad su imali igraca vise koliko da uplatim i klinuo ono vrti u bet 365 i nikako da izvrti :icon_mad: i na kraju zatvore ponudu i oni daju gol ali bar sam posle uhvatio kvotu 2 na over gol