c4nton4 20 Posted January 21, 2012 (edited) Pa daj se skoncentriraj, znas da ovdje ima i maloljetnika. Pazi na rijecnik. Pozdrav svima Pa u klade ionako ne smiju maloljetnici, a onda ne mogu ni na forum koji ima veze s klađenjem. Ne znam za nijednog maloljetnika na forumu Edited January 21, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 21, 2012 (edited) pa pa Kaj je ovo, nove šifre za smajliće..svaki post moram editirat :D Po J.. smajliće.. Edited January 21, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 21, 2012 Poz svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 21, 2012 dobar dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted January 21, 2012 pozdrav i od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 21, 2012 Ovaj Chelski je blago receno propala ekipa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 21, 2012 Ovaj Chelski je blago receno propala ekipa treba igrat kontre protiv njih, budu predobre kvote Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 21, 2012 (edited) cccccc....Fakat necu vise nikad kriviti niti kladionice niti sudije niti vremenske uslove....sam sam kriv kada odigram nesto sto svi vide a ja ozivljavam svoj horoskopski znak - BIK i to ne bik nego bik nad bikovima....Znam da je tzv napad Matta - Torres slabiji od napada moje ekipe sa posla na rekreaciji, znam da samo jedan klasicni vezni igra u ovoj nazovi formaciji, znam da su prestari, samo obicna skupina misica i ja opet odigram na Chelski na svim listicima cccccc ....ako nista, barem sam od danas dobio nesto - NECE VISE NIKAD NA MOJ LISTIC! Sad mi je na pamet pao stih od Balasevica, "izvin'te me sto psujem", ali ja ne psujem, ovo su rijeci jednog ogorcenog covjeka :) :) Edited January 21, 2012 by Almiric Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 21, 2012 cccccc....Fakat necu vise nikad kriviti niti kladionice niti sudije niti vremenske uslove....sam sam kriv kada odigram nesto sto svi vide a ja ozivljavam svoj horoskopski znak - BIK i to ne bik nego bik nad bikovima....Znam da je tzv napad Matta - Torres slabiji od napada moje ekipe sa posla na rekreaciji, znam da samo jedan klasicni vezni igra u ovoj nazovi formaciji, znam da su prestari, samo obicna skupina misica i ja opet odigram na Chelski na svim listicima cccccc ....ako nista, barem sam od danas dobio nesto - NECE VISE NIKAD NA MOJ LISTIC! Sad mi je na pamet pao stih od Balasevica, "izvin'te me sto psujem", ali ja ne psujem, ovo su rijeci jednog ogorcenog covjeka :) :) reko bi covjek da si milione izgubio na celziju nije ti ni prvi ni zadnji put da padnes a ako ti je utjeha jos imas pola dana da se popravis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 21, 2012 Dobro jutro.... Hajmo onda kakvih prijedloga. Nemoj Samo za sebe to drzati...: Imao sam...Tvoj Chelski...i eto...) reko bi covjek da si milione izgubio na celziju nije ti ni prvi ni zadnji put da padnes a ako ti je utjeha jos imas pola dana da se popravis Ma nije stvar kolicine novca, minorno je za neke tegobe, nego je stvar razuma...vidis a ne vidis...slusaj ja sam vozac, tako mi se pogresna procjena moze o glavu obiti :) :) reko bi covjek da si milione izgubio na celziju nije ti ni prvi ni zadnji put da padnes a ako ti je utjeha jos imas pola dana da se popravis Meni je euro ko milion nekome by the way :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 21, 2012 reko bi covjek da si milione izgubio na celziju nije ti ni prvi ni zadnji put da padnes a ako ti je utjeha jos imas pola dana da se popravis Najgori je osecaj kad padnes na prvu pa moras da ides da obnavljas tikete. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 21, 2012 Meni je euro ko milion nekome by the way :) pa onda taj euro ostavis u djepu i ujutru se probudis sa milion eura Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 21, 2012 Halikarnas Kratica za ovaj j.. smajlić je 57bye Quote Share this post Link to post Share on other sites