Dinno 10 Posted January 21, 2012 Veceras bi srbija mogla razbiti Njemce Ako ih razboju sa mnogo razlike nece nikad uci u EU (to im porucila kancelarka ) :) dobro vece (ovo se negdje izgubi) hehehe Nemoj te kukati za Celzi, svasta je tu moglo biti Alii ...... ja moram zakukati za Rendzerseeeeeeeeeeeeeeee Kukkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ode mi 129 evricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uf, dosta si izgubio Cita li ovo Almiric, valjda ce mu biti mala utjeha za Chelski, kada vidi kako si ti zijanio na Rangersima. btw i mene su zajebali rangersi, ali moj ulog od 5 eura je smijesan naspram tvog gubitka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lenka 0 Posted January 21, 2012 napadacki sto je odigrala makedonija prvo pol protiv danaca je fantazija...ne znam jesu danci toliko losi ili makedonce toliko nosi publika al ljudi zabijaju 80% napada... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 21, 2012 sto se mene tice super , nisam ni pratio mec vec pratio Asteras Grke koje sam igrao jako a ove sam pratio sa 3 eura i pogodio X bilo je logike da ce proci neki mec , sad nastavljam dalje polako po 2 eura hvala i jednim i drugim od Srbije a gleda te li Makedoniju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 21, 2012 napadacki sto je odigrala makedonija prvo pol protiv danaca je fantazija...ne znam jesu danci toliko losi ili makedonce toliko nosi publika al ljudi zabijaju 80% napada... Publika ih nosi ,kao da igraju u Skopju.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 21, 2012 ''velikani'' u Engleskoj nastavljaju da se brukaju... pola sata igre 2:0 za Bolton protiv Liverpoola.... ne zna se ko je gori Liverpool ili Chelski Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 21, 2012 Dobri su Makedonci a imaju i veliki motiv uz publiku da naprave nesto kao basketasi Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 21, 2012 ''velikani'' u Engleskoj nastavljaju da se brukaju... pola sata igre 2:0 za Bolton protiv Liverpoola.... ne zna se ko je gori Liverpool ili Chelski mislio sam bolton u hadradzer al nisam m... imao a znao sam da ce kiksati liverpul Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 21, 2012 mislio sam bolton u hadradzer al nisam m... imao a znao sam da ce kiksati liverpul 2:1 vracaju se Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 21, 2012 Publika ih nosi ,kao da igraju u Skopju.. pogledaj tvoj par u expektu mislim da je pre tebe stavio neko iz bwina sa istim hendikepom na strani pre tebe Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 21, 2012 ja makedonije Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 21, 2012 ja makedonije ja julije cezar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lenka 0 Posted January 21, 2012 jao drame u ovoj utakmici...u zadnjoj sec primise makedonci gol i izgubise...al kakav gol, 8 sec prije kraja faul za makedonce i time out radi brisanja podloge..u 8 sec uspjeli odbranit sut i gol iz kontre..ludnica Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 21, 2012 jao drame u ovoj utakmici...u zadnjoj sec primise makedonci gol i izgubise...al kakav gol, 8 sec prije kraja faul za makedonce i time out radi brisanja podloge..u 8 sec uspjeli odbranit sut i gol iz kontre..ludnica strasno , odneli mi 22 eura vec vidjenih na racunu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 21, 2012 strasno , odneli mi 22 eura vec vidjenih na racunu Bankrot? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 21, 2012 pogledaj tvoj par u expektu mislim da je pre tebe stavio neko iz bwina sa istim hendikepom na strani pre tebe Hvala ti1 Ja se vec obradovao pogotku.Malo je on drugcije napisao a malo i moje oci (godine) zatajile .No u svakom slucaju svaka cast na upozorenju! Quote Share this post Link to post Share on other sites