kampanel 0 Posted January 21, 2012 Partizan - Maccabi 2 @ 1,50 Za ljubitelje košarke ovo će biti prava poslastica. Ali mislim da navijaci domaćina neće baš uživati.Evo ovako, Maccabi je uvjerljivo prvi sa skorom 15-1 dok je domaći tim treći (11-5).U prvom meču Maccabi je slavio s 9 poena razlike iako su imali pred kraj prednost od 20 poena razlike. Domaćem timu su otišla 2 važna igrača - Nikola Peković i Acie Law, tako da nemaju dobro krilo i mislim da playmaker Maccabija neće imati problema da projuri kroz igrače domaćeg tima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kampanel 0 Posted January 21, 2012 Partizan - Maccabi 2 @ 1,50 Za ljubitelje košarke ovo će biti prava poslastica. Ali mislim da navijaci domaćina neće baš uživati.Evo ovako, Maccabi je uvjerljivo prvi sa skorom 15-1 dok je domaći tim treći (11-5).U prvom meču Maccabi je slavio s 9 poena razlike iako su imali pred kraj prednost od 20 poena razlike. Domaćem timu su otišla 2 važna igrača - Nikola Peković i Acie Law, tako da nemaju dobro krilo i mislim da playmaker Maccabija neće imati problema da projuri kroz igrače domaćeg tima. FT 78:84 Quote Share this post Link to post Share on other sites