Chume 0 Posted January 22, 2012 Dobro jutro!! ..danas je za Hrvatsku dan D,i nadam se da ljudi ipak imaju malo soli u glavi i da neće odabrati onu gamad imperijalističku da nam ubuduće kroji sudbine! Slažem se u potpunosti Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 22, 2012 (edited) Dobro jutro!! ..danas je za Hrvatsku dan D,i nadam se da ljudi ipak imaju z soli u glavi i da neće odabrati onu gamad imperijalističku da nam ubuduće kroji sudbine! i od mene glas PROTIV IMPERIJALIZMA ALI smatram da je rezultat vec unaprijed poznat oko 51-52 % za imperijaliste Proleteri svih zemalja ujedinite se ili će te najebati Edited January 22, 2012 by liliputanac Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 22, 2012 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 22, 2012 Bane, imaš PiMpek Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 22, 2012 Kako majstor uleti u kafić kad atmosfera nije na razini Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 22, 2012 Dobro jutro!! ..danas je za Hrvatsku dan D,i nadam se da ljudi ipak imaju malo soli u glavi i da neće odabrati onu gamad imperijalističku da nam ubuduće kroji sudbine! mi u Bosni se ne sekiramo oko toga... dok mi udjemo sve ce se to raspast Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 22, 2012 Fuck Man City Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 22, 2012 Izgleda da ja nemam soli u glavi. :icon_lol: Šteta!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 22, 2012 Idem malo gledat fuc Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 22, 2012 Idem malo gledat fuc ..bolje bi ti bilo da ideš malo raditi fuck!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 22, 2012 mi u Bosni se ne sekiramo oko toga... dok mi udjemo sve ce se to raspast Upravu si nadrealista, dok mi dodjemo na red sve ce otici,kako kaze Djole Balesevic, u Honduras Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted January 22, 2012 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites