Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 1/23/2012 at 10:37 AM, 'Davor_92' said:

ima logike, ali opet, ekipa sa 3 pobjede u 18 utakmica, a kvota 1.90 :icon_neutral:

sta hoces time da kazes, jel ti mala ili velika kvota? meni je onako bas taman :77tooth:

Posted
  On 1/23/2012 at 10:57 AM, 'Nadrealista' said:

sta hoces time da kazes, jel ti mala ili velika kvota? meni je onako bas taman :77tooth:

Meni nikad nije dovoljno velika :77tooth: Svejedno ja to nebi dirao, ne vjerujem Villarealu ni malo, a i Gijon je dobio Malagu prošli tjedan 2-1. Ako ti igraš sretno :48thumbsup:

Inače, kvota online se digla sa 1.55 na 1.80, vidiš šta ljudi misle o tom paru :50yes:

Posted
  On 1/23/2012 at 11:10 AM, 'Davor_92' said:

Meni nikad nije dovoljno velika :77tooth: Svejedno ja to nebi dirao, ne vjerujem Villarealu ni malo, a i Gijon je dobio Malagu prošli tjedan 2-1. Ako ti igraš sretno :48thumbsup:

Inače, kvota online se digla sa 1.55 na 1.80, vidiš šta ljudi misle o tom paru :50yes:

ma zaletila se djeca na veliku kvotu na gosta kad su vidjeli da je domacin predzadnji :77tooth: a znamo svi ko je i sta je Villareall... ovako slicno je bilo zadnja dva kola na Monaco u francuskoj drugoj ligi, predzadnji na tabeli i oba puta bili gosti a kvota na njih preko 3.00 i oba puta su pobijedili... hocu da kazem, to su dobre ekipe samo ih nesto ne ide u zadnje vrijeme mada uvijek mogu pobijedit ako im gori pod nogama :48thumbsup:

Posted
  On 1/23/2012 at 11:17 AM, 'Nadrealista' said:

ma zaletila se djeca na veliku kvotu na gosta kad su vidjeli da je domacin predzadnji :77tooth: a znamo svi ko je i sta je Villareall... ovako slicno je bilo zadnja dva kola na Monaco u francuskoj drugoj ligi, predzadnji na tabeli i oba puta bili gosti a kvota na njih preko 3.00 i oba puta su pobijedili... hocu da kazem, to su dobre ekipe samo ih nesto ne ide u zadnje vrijeme mada uvijek mogu pobijedit ako im gori pod nogama :48thumbsup:

gori Villarealu pod nogama već 18 kola :whaat: nisam neki stručnjak za španjolce pa preskačem, a tebi sretno :48thumbsup:

Katar - Švedska 2 @ 1.55 :icon_eek: ima tko kakve informacije o sastavu Šveđana?

Još mi se sviđa Duisburg - Pandurii 2 @ 4.50 :48thumbsup:

Posted
  On 1/23/2012 at 11:17 AM, 'Nadrealista' said:

Viljareal sledece kolo igra sa Barsom tako da ako danas ne pobedi ugasili su ga...
Posted
  On 1/23/2012 at 2:36 PM, 'Davor_92' said:

bilo je 0-3 :pucam:

valjda će izdržati :whaat:

i izdrzali su, izgleda da su udarali cime su stigli samo da izdrze pa na kraju dobise crveni al koga briga, pika se pobjeda :77tooth::48thumbsup: