stefan97czv 1 Posted January 23, 2012 bitan je prolaz razmisli šta bi mi napravili da smo u takvoj situaciji bitan je prolaz samo bi budala pustila posle on onog poteza dobuda! a i ne zasluzuju da prodju realno kad ne mogu ni njemacku da dobiju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 23, 2012 samo bi budala pustila posle on onog poteza dobuda! a i ne zasluzuju da prodju realno kad ne mogu ni njemacku da dobiju! Jesi li ti primjetio kako tvoja ni jedna recenica nije ispravno napisana, ali bas niti jedna. U svakom postu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted January 23, 2012 Realno je da ćeš odmarati igrače zadnje kolo ako imaš osigurano prvo mjesto u grupi... Zamisli da ne odmaraš glavne igrače, igraš protiv jednih od najjačih, Crnogoraca, i svejedno izgubiš, opet bi neki pričali kako je Srbija pustila a ušli bi u narednu fazu za umornim igračima. Tako je glupi Lino Červar radio, ima osiguran prolaz i kad su mu svi govorili da odmara glavne igrače zadnje kolo on nije htio i onda naleti na odmorne Francuze i popuši... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 23, 2012 dobro veče..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 23, 2012 Jesi li ti primjetio kako tvoja ni jedna recenica nije ispravno napisana, ali bas niti jedna. U svakom postu. cudime da si to tek sad spomenuo posle razocarenja danasnjeg jel moze jedno pitanje al da ne shvatite ko provokaciju??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 23, 2012 dobra kava bila....moja Marina je ipak majstorica kuvanja kave..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 23, 2012 dobra kava bila....moja Marina je ipak majstorica kuvanja kave..... jel to subjektivno il objektivno misljenje Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 23, 2012 cudime da si to tek sad spomenuo posle razocarenja danasnjeg jel moze jedno pitanje al da ne shvatite ko provokaciju??? Ti mislis da sam ja razocaran zbog ispadanja vaterpolista? :hysterical: Djecace, previse ja imam godina da bi me neuspjesi ljudi koji vecinom imaju osiguranu egzistenciju (ajde sad vaterpolisti nisu bas u toj kategoriji ) imalo zabrinuli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 23, 2012 Ti mislis da sam ja razocaran zbog ispadanja vaterpolista? :hysterical: Djecace, previse ja imam godina da bi me neuspjesi ljudi koji vecinom imaju osiguranu egzistenciju (ajde sad vaterpolisti nisu bas u toj kategoriji ) imalo zabrinuli. Ti mislis da sam ja razocaran zbog ispadanja vaterpolista? :hysterical: Djecace, previse ja imam godina da bi me neuspjesi ljudi koji vecinom imaju osiguranu egzistenciju (ajde sad vaterpolisti nisu bas u toj kategoriji ) imalo zabrinuli. a zasto si bas sad krenuo da me ispravljas zasto ne ranije? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 23, 2012 Poceo rukomet Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 23, 2012 samo bi budala pustila posle on onog poteza dobuda! a i ne zasluzuju da prodju realno kad ne mogu ni njemacku da dobiju! cudime da si to tek sad spomenuo posle razocarenja danasnjeg jel moze jedno pitanje al da ne shvatite ko provokaciju??? a zasto si bas sad krenuo da me ispravljas zasto ne ranije? Ja cu ti dati jedan prijateljski savjet,ja sam aktivan na ovome forumu još od 2007 znači već 5 godina što mislim da je dovoljno(ti si onda još vjerojatno pišao u krevet) i nikad nije bilo nikakvih provokacija tipa Srbija ovo Srbija ono,Hrvatska ovo Hrvatska ono,tako da mislim da bi ti bilo pametnije da se malo uozbiljiš i priključiš se normalnoj komunikaciji kao i svi drugi,a i mislim da si suviše mlad da biš kužio nešto i ako ti neko u obitelji puni glavu o tome njemu reci da to nije baš u redu i da nije u modi i neka to ostane među vaša 4 zida.Mislim stvarno da niko nema potrebu svoje frustracije ispoljavati na nekom forumu gjde se uglavnom raspravlja o sportu,ispadaš smješan i drugi te ismijavaju,a još uvijek to možeš promjeniti,ja mislim da sam u tvojim godinama puno zrelije razmišljao koliko me pamćenje služi!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 23, 2012 dobro vece Europo Kako se osjecate prvi dan u EU Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 23, 2012 dobro vece Europo Kako se osjecate prvi dan u EU ..misliš prvi dan od kad smo se odlučili da ćemo jednog dana ići u EU?? Quote Share this post Link to post Share on other sites