Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

dobar listić

San Martin inače dolazi s nekim mješanim/rezervnim sastavom :50yes:

Voznijacki ce morati da da 110% svojih mogucnosti da bi pobedila.Ja bih pre pokusao na vise gemova..

Edited by milance23
Posted

Voznijacki ce morati da da 110% svojih mogucnosti da bi pobedila.Ja bih pre pokusao na vise gemova..

istina, ja bih onaj par izbacio, ali vjerojatno je micha to već uplatio. svejedno sretno mu bilo :50yes:

Posted

pa nije ponuda toliko loša, ima solidnih parova :50yes:

kako sam se nadao ispalo exstra , vaterpolo , rukomet i jos par meceva sve doslo realno , kad bi tako svaki dan , cekam La-Otawa Under za solidnu sumu neznam dali da branim ?
Posted

kako sam se nadao ispalo exstra , vaterpolo , rukomet i jos par meceva sve doslo realno , kad bi tako svaki dan , cekam La-Otawa Under za solidnu sumu neznam dali da branim ?

Ma kakvi,idemo na sve ili nista :icon_biggrin:

Posted

Ja sam skinuo Pandurii i Oss, sad imam hrpu ovih noćnih tekmi

a za ovo nemam pojma, nisam neki ekspert za hokej... di su Banega i cantona dok ih treba :icon_neutral:

Posted (edited)

Ja sam skinuo Pandurii i Oss, sad imam hrpu ovih noćnih tekmi

a za ovo nemam pojma, nisam neki ekspert za hokej... di su Banega i cantona dok ih treba :icon_neutral:

za Clijsters , ima povredu zgloba ja gledao mec ono je bilo bas gadno , reporter kukao celo vreme da ne ponavljaju prizor , tad je to sve bilo vruce , dobila tablete i nekako nastavila ai kadse to ohladilo to nije bezazlena povreda ,moguce da wozniacki pobedi , ja sam to igrao a za Nhl necu ipak braniti dobro sam prosao a za sutra imam onaj Hokej Kometa Brno 1 pogledajte H2h Edited by rockytomas
Posted

E a sta mislite,jel mogu Del Potro ili Berdih do iznenadjenja?

Del Potra sam gledao protiv onog Lu-a, i makar je Del Potro lagano dobio 3-0, to nije bilo radi njega, nego radi Lua.

Mislim da bi Ivanišević bio u stanju dobiti onakvog Del Potra :whaat:

al Berdicha pratim definitivno :48thumbsup:

Posted (edited)

E a sta mislite,jel mogu Del Potro ili Berdih do iznenadjenja?

kod teniserki ih bilo , Makarova rasturila Serenu , ja bi voleo da Del Potro iznenadi Federera mozda nesto igrati na gemove kontra favorita ili hendikep na ausajdere Edited by rockytomas
Posted

za Clijsters , ima povredu zgloba ja gledao mec ono je bilo bas gadno , reporter kukao celo vreme da ne ponavljaju prizor , tad je to sve bilo vruce , dobila tablete i nekako nastavila ai kadse to ohladilo to nije bezazlena povreda ,moguce da wozniacki pobedi , ja sam to igrao a za Nhl necu ipak braniti dobro sam prosao a za sutra imam onaj Hokej Kometa Brno 1 pogledajte H2h

sretno s hokejom, a na Česima te pratim :48thumbsup:

Posted

sretno s hokejom, a na Česima te pratim :48thumbsup:

Ml je sigurniji ali mislim da prolazi u regularnom toku a inace za rukomet Srbija- Makedonija mislim da ce biti kao i sa Slovackom da ce se zezati a neznam kakve su teorijske sanse nesto kazu da ipak mogu da prodju Makedonci
Posted

za Clijsters , ima povredu zgloba ja gledao mec ono je bilo bas gadno , reporter kukao celo vreme da ne ponavljaju prizor , tad je to sve bilo vruce , dobila tablete i nekako nastavila ai kadse to ohladilo to nije bezazlena povreda ,moguce da wozniacki pobedi , ja sam to igrao a za Nhl necu ipak braniti dobro sam prosao a za sutra imam onaj Hokej Kometa Brno 1 pogledajte H2h

Pa ti si bog u h2h :50yes:

Posted

Pa ti si bog u h2h :50yes:

ne taj h2h :77tooth:

Ml je sigurniji ali mislim da prolazi u regularnom toku a inace za rukomet Srbija- Makedonija mislim da ce biti kao i sa Slovackom da ce se zezati a neznam kakve su teorijske sanse nesto kazu da ipak mogu da prodju Makedonci

Mogu makedonci itekako proći, ustvari, još uvijek mogu biti prvi u skupini :50yes: