milance23 1 Posted January 24, 2012 ne taj h2h Mogu makedonci itekako proći, ustvari, još uvijek mogu biti prvi u skupini Kako brate prvi kad mi imamo 7 bodova,Nemci 5 a oni 3? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 24, 2012 (edited) ne taj h2h Mogu makedonci itekako proći, ustvari, još uvijek mogu biti prvi u skupini ha ha :77tooth:Za H2H mislio sam na medjusobne ona dva tima cisti 3 za 3 , krenulo me dobro u svim takmicenjima posler uzasnog pocetka na Mtf bio zadnji a sad vidim probio se na prvo mesto , steta za H2H sto se ne prenose ovi bodovi u finalea za Rukomet Srbija ima 7 Nemci 5 (+4) Danska 4 (0) Makedonija 3 (0) Poljska 3 ali Nemci pobedili makedoniju neznam sta se racuna prvo ako imaju isto bodova ?ako je gol razlika Makedonija moze nadoknaditi ako Nemci izgube mada mislim da mozda Skandinavci odrade da Danci prodju ako budu imali sanse Edited January 24, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 24, 2012 ha ha :77tooth:Za H2H mislio sam na medjusobne ona dva tima cisti 3 za 3 , krenulo me dobro u svim takmicenjima posler uzasnog pocetka na Mtf bio zadnji a sad vidim probio se na prvo mesto , steta za H2H sto se ne prenose ovi bodovi u finale a za Rukomet Srbija ima 7 Nemci 5 (+4) Danska 4 (0) Makedonija 3 (0) Poljska 3 ali Nemci pobedili makedoniju neznam sta se racuna prvo ako imaju isto bodova ?ako je gol razlika Makedonija moze nadoknaditi ako Nemci izgube mada mislim da mozda Skandinavci odrade da Danci prodju ako budu imali sanse Ako Poljska pobedi Nemacku bice interesantno..Najvise me nervira sto znam da ce Francuzi da se provuku u polufinale i da nalete bas na nas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 ha ha :77tooth:Za H2H mislio sam na medjusobne ona dva tima cisti 3 za 3 , krenulo me dobro u svim takmicenjima posler uzasnog pocetka na Mtf bio zadnji a sad vidim probio se na prvo mesto , steta za H2H sto se ne prenose ovi bodovi u finale a za Rukomet Srbija ima 7 Nemci 5 (+4) Danska 4 (0) Makedonija 3 (0) Poljska 3 ali Nemci pobedili makedoniju neznam sta se racuna prvo ako imaju isto bodova ?ako je gol razlika Makedonija moze nadoknaditi ako Nemci izgube mada mislim da mozda Skandinavci odrade da Danci prodju ako budu imali sanse aaaaa u toj skupini je još samo 1 kolo... gol razlika se računa, tako da još uvijek imaju kakve-takve šanse Ako Poljska pobedi Nemacku bice interesantno..Najvise me nervira sto znam da ce Francuzi da se provuku u polufinale i da nalete bas na nas. mi ih sutra imamo šansu izbaciti, ja navijam protiv francuske, a ne za hrvatsku Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 24, 2012 Srbija-Makedonija igraju zadnji mec tako da ako nemci izgube sto nije nemoguce a Danci ne pobede igrati - hendikep na Makedoniju mada je to ipak teska teorija , ali nasi ce odmarati igrace a Makedonija je dobra i navijaci su fantasticni mislim da ce pobediti jer im je bitno i zbog nekih iducih takmicenja zbog ranga , verovatno ima i neka borba za peto mesto ? a za Hrvatska- Francuska ja cu igrati X vec 6 meceva na prventsvu nije dosao X tako da sutra ocekujem bar 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 24, 2012 aaaaa u toj skupini je još samo 1 kolo... gol razlika se računa, tako da još uvijek imaju kakve-takve šanse mi ih sutra imamo šansu izbaciti, ja navijam protiv francuske, a ne za hrvatsku Daj boze,bilo bi interesantno gledati Srbiju i Hrvatsku u borbi za medalju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 Srbija-Makedonija igraju zadnji mec tako da ako nemci izgube sto nije nemoguce a Danci ne pobede igrati - hendikep na Makedoniju mada je to ipak teska teorija , ali nasi ce odmarati igrace a Makedonija je dobra i navijaci su fantasticni mislim da ce pobediti jer im je bitno i zbog nekih iducih takmicenja zbog ranga , verovatno ima i neka borba za peto mesto ? a za Hrvatska- Francuska ja cu igrati X vec 6 meceva na prventsvu nije dosao X tako da sutra ocekujem bar 1 dvije 3.plasirane igraju za 5. mjesto - vjerojatno ima nekakve veze s kvalifikacijama za OI Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 24, 2012 dvije 3.plasirane igraju za 5. mjesto - vjerojatno ima nekakve veze s kvalifikacijama za OI ohoho onda uplacujem odmah na Makedoniju kvota 2,65 u Bwinu ,da nesto sam citao da su ovo kvalifikacije za OI ali neznam koliko njih ide Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 ohoho onda uplacujem odmah na Makedoniju kvota 2,65 u Bwinu , da nesto sam citao da su ovo kvalifikacije za OI ali neznam koliko njih ide ja ću vjerojatno kontra hendikep, srbima tako i tako ne treba za ništa Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 24, 2012 ja ću vjerojatno kontra hendikep, srbima tako i tako ne treba za ništa pa i ja cu to ali nema jos u ponudi ali uplaticu i cistu pobedu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 pa i ja cu to ali nema jos u ponudi ali uplaticu i cistu pobedu odo ja u krevet, laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 24, 2012 dobar listić San Martin inače dolazi s nekim mješanim/rezervnim sastavom 1-2 trenutno , secas se prvog meca ovog torneo verano kad smo se zaleteli na 1 na Racing edit upravo 2-2 ajde za jos jedan za Michu odo ja u krevet, laku noc laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites