Nadrealista 13 Posted January 23, 2012 ima logike, ali opet, ekipa sa 3 pobjede u 18 utakmica, a kvota 1.90 sta hoces time da kazes, jel ti mala ili velika kvota? meni je onako bas taman Quote Share this post Link to post Share on other sites
SSL 0 Posted January 23, 2012 Pozdrav narode... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 23, 2012 sta hoces time da kazes, jel ti mala ili velika kvota? meni je onako bas taman Meni nikad nije dovoljno velika Svejedno ja to nebi dirao, ne vjerujem Villarealu ni malo, a i Gijon je dobio Malagu prošli tjedan 2-1. Ako ti igraš sretno Inače, kvota online se digla sa 1.55 na 1.80, vidiš šta ljudi misle o tom paru Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 23, 2012 Meni nikad nije dovoljno velika Svejedno ja to nebi dirao, ne vjerujem Villarealu ni malo, a i Gijon je dobio Malagu prošli tjedan 2-1. Ako ti igraš sretno Inače, kvota online se digla sa 1.55 na 1.80, vidiš šta ljudi misle o tom paru ma zaletila se djeca na veliku kvotu na gosta kad su vidjeli da je domacin predzadnji a znamo svi ko je i sta je Villareall... ovako slicno je bilo zadnja dva kola na Monaco u francuskoj drugoj ligi, predzadnji na tabeli i oba puta bili gosti a kvota na njih preko 3.00 i oba puta su pobijedili... hocu da kazem, to su dobre ekipe samo ih nesto ne ide u zadnje vrijeme mada uvijek mogu pobijedit ako im gori pod nogama Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted January 23, 2012 dobri dan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 23, 2012 ma zaletila se djeca na veliku kvotu na gosta kad su vidjeli da je domacin predzadnji a znamo svi ko je i sta je Villareall... ovako slicno je bilo zadnja dva kola na Monaco u francuskoj drugoj ligi, predzadnji na tabeli i oba puta bili gosti a kvota na njih preko 3.00 i oba puta su pobijedili... hocu da kazem, to su dobre ekipe samo ih nesto ne ide u zadnje vrijeme mada uvijek mogu pobijedit ako im gori pod nogama gori Villarealu pod nogama već 18 kola nisam neki stručnjak za španjolce pa preskačem, a tebi sretno Katar - Švedska 2 @ 1.55 ima tko kakve informacije o sastavu Šveđana? Još mi se sviđa Duisburg - Pandurii 2 @ 4.50 Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 23, 2012 ma zaletila se djeca na veliku kvotu na gosta kad su vidjeli da je domacin predzadnji a znamo svi ko je i sta je Villareall... ovako slicno je bilo zadnja dva kola na Monaco u francuskoj drugoj ligi, predzadnji na tabeli i oba puta bili gosti a kvota na njih preko 3.00 i oba puta su pobijedili... hocu da kazem, to su dobre ekipe samo ih nesto ne ide u zadnje vrijeme mada uvijek mogu pobijedit ako im gori pod nogama Viljareal sledece kolo igra sa Barsom tako da ako danas ne pobedi ugasili su ga... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lenka 0 Posted January 23, 2012 pozdrav ekipi Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted January 23, 2012 pozdrav do sutra!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 23, 2012 Doobar dan i pun pogodak svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 23, 2012 Još mi se sviđa Duisburg - Pandurii 2 @ 4.50 Za sada 2-3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 23, 2012 Za sada 2-3 bilo je 0-3 valjda će izdržati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 23, 2012 bilo je 0-3 valjda će izdržati i izdrzali su, izgleda da su udarali cime su stigli samo da izdrze pa na kraju dobise crveni al koga briga, pika se pobjeda Quote Share this post Link to post Share on other sites