Jump to content

Recommended Posts

Posted

bitan je prolaz :77tooth:

razmisli šta bi mi napravili da smo u takvoj situaciji :whaat:

bitan je prolaz :77tooth:

samo bi budala pustila posle on onog poteza dobuda! a i ne zasluzuju da prodju realno kad ne mogu ni njemacku da dobiju!

Posted

samo bi budala pustila posle on onog poteza dobuda! a i ne zasluzuju da prodju realno kad ne mogu ni njemacku da dobiju!

Jesi li ti primjetio kako tvoja ni jedna recenica nije ispravno napisana, ali bas niti jedna. U svakom postu. :icon_biggrin:

Posted

Realno je da ćeš odmarati igrače zadnje kolo ako imaš osigurano prvo mjesto u grupi... Zamisli da ne odmaraš glavne igrače, igraš protiv jednih od najjačih, Crnogoraca, i svejedno izgubiš, opet bi neki pričali kako je Srbija pustila a ušli bi u narednu fazu za umornim igračima. Tako je glupi Lino Červar radio, ima osiguran prolaz i kad su mu svi govorili da odmara glavne igrače zadnje kolo on nije htio i onda naleti na odmorne Francuze i popuši...

Posted

Jesi li ti primjetio kako tvoja ni jedna recenica nije ispravno napisana, ali bas niti jedna. U svakom postu. :icon_biggrin:

cudime da si to tek sad spomenuo posle razocarenja danasnjeg :icon_cool:

jel moze jedno pitanje al da ne shvatite ko provokaciju???

Posted

Ti mislis da sam ja razocaran zbog ispadanja vaterpolista? :hysterical: :hysterical:

Djecace, previse ja imam godina da bi me neuspjesi ljudi koji vecinom imaju osiguranu egzistenciju (ajde sad vaterpolisti nisu bas u toj kategoriji :icon_biggrin: ) imalo zabrinuli. :50yes:

Posted

Ti mislis da sam ja razocaran zbog ispadanja vaterpolista? :hysterical: :hysterical:

Djecace, previse ja imam godina da bi me neuspjesi ljudi koji vecinom imaju osiguranu egzistenciju (ajde sad vaterpolisti nisu bas u toj kategoriji :icon_biggrin: ) imalo zabrinuli. :50yes:

a zasto si bas sad krenuo da me ispravljas zasto ne ranije?

Posted

a zasto si bas sad krenuo da me ispravljas zasto ne ranije?

Ja cu ti dati jedan prijateljski savjet,ja sam aktivan na ovome forumu još od 2007 znači već 5 godina što mislim da je dovoljno(ti si onda još vjerojatno pišao u krevet) i nikad nije bilo nikakvih provokacija tipa Srbija ovo Srbija ono,Hrvatska ovo Hrvatska ono,tako da mislim da bi ti bilo pametnije da se malo uozbiljiš i priključiš se normalnoj komunikaciji kao i svi drugi,a i mislim da si suviše mlad da biš kužio nešto i ako ti neko u obitelji puni glavu o tome njemu reci da to nije baš u redu i da nije u modi i neka to ostane među vaša 4 zida.Mislim stvarno da niko nema potrebu svoje frustracije ispoljavati na nekom forumu gjde se uglavnom raspravlja o sportu,ispadaš smješan i drugi te ismijavaju,a još uvijek to možeš promjeniti,ja mislim da sam u tvojim godinama puno zrelije razmišljao koliko me pamćenje služi!! :50yes:

• Like 1