milance23 1 Posted January 24, 2012 (edited) dobar listić San Martin inače dolazi s nekim mješanim/rezervnim sastavom Voznijacki ce morati da da 110% svojih mogucnosti da bi pobedila.Ja bih pre pokusao na vise gemova.. Edited January 24, 2012 by milance23 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 Voznijacki ce morati da da 110% svojih mogucnosti da bi pobedila.Ja bih pre pokusao na vise gemova.. istina, ja bih onaj par izbacio, ali vjerojatno je micha to već uplatio. svejedno sretno mu bilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 24, 2012 istina, ja bih onaj par izbacio, ali vjerojatno je micha to već uplatio. svejedno sretno mu bilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 24, 2012 pa nije ponuda toliko loša, ima solidnih parova kako sam se nadao ispalo exstra , vaterpolo , rukomet i jos par meceva sve doslo realno , kad bi tako svaki dan , cekam La-Otawa Under za solidnu sumu neznam dali da branim ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 24, 2012 kako sam se nadao ispalo exstra , vaterpolo , rukomet i jos par meceva sve doslo realno , kad bi tako svaki dan , cekam La-Otawa Under za solidnu sumu neznam dali da branim ? Ma kakvi,idemo na sve ili nista Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 24, 2012 kako me zeza Expekt kladionica, odigram utakmicu Gabon - Niger da će biti bar jedna gol u prvih pola sata i stvarno bude u zadnjim sekundama, evo dokaza: http://www.youtube.c...d&v=xvFfJEtJyYU a evo i tiketa, nije mala suma u pitanju ima li neko dobrog advokata ] ovo bi trebalo da ti priznaju samo zavisi sta pise na zvanicnom sajtu takmicenja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 kako sam se nadao ispalo exstra , vaterpolo , rukomet i jos par meceva sve doslo realno , kad bi tako svaki dan , cekam La-Otawa Under za solidnu sumu neznam dali da branim ? Ja sam skinuo Pandurii i Oss, sad imam hrpu ovih noćnih tekmi a za ovo nemam pojma, nisam neki ekspert za hokej... di su Banega i cantona dok ih treba Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 24, 2012 E a sta mislite,jel mogu Del Potro ili Berdih do iznenadjenja? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 24, 2012 (edited) Ja sam skinuo Pandurii i Oss, sad imam hrpu ovih noćnih tekmi a za ovo nemam pojma, nisam neki ekspert za hokej... di su Banega i cantona dok ih treba za Clijsters , ima povredu zgloba ja gledao mec ono je bilo bas gadno , reporter kukao celo vreme da ne ponavljaju prizor , tad je to sve bilo vruce , dobila tablete i nekako nastavila ai kadse to ohladilo to nije bezazlena povreda ,moguce da wozniacki pobedi , ja sam to igrao a za Nhl necu ipak braniti dobro sam prosao a za sutra imam onaj Hokej Kometa Brno 1 pogledajte H2h Edited January 24, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 E a sta mislite,jel mogu Del Potro ili Berdih do iznenadjenja? Del Potra sam gledao protiv onog Lu-a, i makar je Del Potro lagano dobio 3-0, to nije bilo radi njega, nego radi Lua. Mislim da bi Ivanišević bio u stanju dobiti onakvog Del Potra al Berdicha pratim definitivno Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 24, 2012 (edited) E a sta mislite,jel mogu Del Potro ili Berdih do iznenadjenja? kod teniserki ih bilo , Makarova rasturila Serenu , ja bi voleo da Del Potro iznenadi Federera mozda nesto igrati na gemove kontra favorita ili hendikep na ausajdere Edited January 24, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 za Clijsters , ima povredu zgloba ja gledao mec ono je bilo bas gadno , reporter kukao celo vreme da ne ponavljaju prizor , tad je to sve bilo vruce , dobila tablete i nekako nastavila ai kadse to ohladilo to nije bezazlena povreda ,moguce da wozniacki pobedi , ja sam to igrao a za Nhl necu ipak braniti dobro sam prosao a za sutra imam onaj Hokej Kometa Brno 1 pogledajte H2h sretno s hokejom, a na Česima te pratim Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 24, 2012 sretno s hokejom, a na Česima te pratim Ml je sigurniji ali mislim da prolazi u regularnom toku a inace za rukomet Srbija- Makedonija mislim da ce biti kao i sa Slovackom da ce se zezati a neznam kakve su teorijske sanse nesto kazu da ipak mogu da prodju Makedonci Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 24, 2012 za Clijsters , ima povredu zgloba ja gledao mec ono je bilo bas gadno , reporter kukao celo vreme da ne ponavljaju prizor , tad je to sve bilo vruce , dobila tablete i nekako nastavila ai kadse to ohladilo to nije bezazlena povreda ,moguce da wozniacki pobedi , ja sam to igrao a za Nhl necu ipak braniti dobro sam prosao a za sutra imam onaj Hokej Kometa Brno 1 pogledajte H2h Pa ti si bog u h2h Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 Pa ti si bog u h2h ne taj h2h Ml je sigurniji ali mislim da prolazi u regularnom toku a inace za rukomet Srbija- Makedonija mislim da ce biti kao i sa Slovackom da ce se zezati a neznam kakve su teorijske sanse nesto kazu da ipak mogu da prodju Makedonci Mogu makedonci itekako proći, ustvari, još uvijek mogu biti prvi u skupini Quote Share this post Link to post Share on other sites