Davor_92 12 Posted January 23, 2012 Jednostavno sam morao ovo odigrati, meni to izgleda kao veliki value, a ionako više nemamo što čekati držite fige Vrsta takmičenja: Nogomet, Prijateljska utakmica Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 14:00 Naziv para: Duisburg - Pandurii Tip para: 2 Tečaj: 4.500 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 23, 2012 Jednostavno sam morao ovo odigrati, meni to izgleda kao veliki value, a ionako više nemamo što čekati držite fige Vrsta takmičenja: Nogomet, Prijateljska utakmica Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 14:00 Naziv para: Duisburg - Pandurii Tip para: 2 Tečaj: 4.500 DRZIMO TI FIGE Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 23, 2012 Jednostavno sam morao ovo odigrati, meni to izgleda kao veliki value, a ionako više nemamo što čekati držite fige Vrsta takmičenja: Nogomet, Prijateljska utakmica Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 14:00 Naziv para: Duisburg - Pandurii Tip para: 2 Tečaj: 4.500 2-3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 23, 2012 Svaka čast majstore! predobar pogodak! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 23, 2012 evo nas na nuli sa ovim davorovim pogotkom Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 23, 2012 i još moj pogođeni ujutro 85 bodova evo nas u pozitivi!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 23, 2012 EEE kak znam koliko još puta mogu staviti po dva para dnevno?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 23, 2012 EEE kak znam koliko još puta mogu staviti po dva para dnevno?? Možeš koliko hoćeš, samo nesmeš ukupno da pređeš 35 tipova za mesec dana. Pravilo br 4 4. Dopušteno je postavljanje najviše 35 parova mjesečno po takmicaru, nezavisno kako će ih on postavljati uz uslov da više od dva para dnevno ne može postaviti. Za takmicara (igrača) završava se takmicenje kada ispuni uslov od najviše 35 postavljenih parova i nema pravo na zamjenu. Jedan forum (ekipa sa zamjenama) može da postavi sveukupno najviše 175 parova na takmicenju. Kada se ispuni uslov od 175 postavljenih parova forum (ekipa) se više ne takmici. Ti si dosad postavio 18, računajući i ovaj noćašnji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 23, 2012 Ja nesto nemam ideje za danas sta da odigram mislim nije da nemam vec nije mi nesto ponuda, imam jedan par a to su holandjani da odigram 4+ na njih 2,20 kvota, odigrao sam ovdje na svim takmicenjima na kojim igram pa ne znam da li da opalim i na medjunarodnom sta vi mislite???????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 23, 2012 Ja nesto nemam ideje za danas sta da odigram mislim nije da nemam vec nije mi nesto ponuda, imam jedan par a to su holandjani da odigram 4+ na njih 2,20 kvota, odigrao sam ovdje na svim takmicenjima na kojim igram pa ne znam da li da opalim i na medjunarodnom sta vi mislite???????? ja tu očekujem jako tvrdu utakmicu, a domaći imaju izostanaka i u lošoj su formi pa bi igrao X2 @ 2.05 ako se slažeš? ili možemo obojica odigrati na istu utakmicu, sav sam izgubljen u ovim pravilima? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 23, 2012 Ne mozemo obojica da igramo istu utakmici ako bilo sta odigras taj par je vise ne mogu, ako imas takav suh onda ti opali x2 a ja cu onda jos malo da kopam po ponudi i ako ne nadjem onda odigram za sutra dva para mozda nabacam hokeja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 23, 2012 Ne mozemo obojica da igramo istu utakmici ako bilo sta odigras taj par je vise ne mogu, ako imas takav suh onda ti opali x2 a ja cu onda jos malo da kopam po ponudi i ako ne nadjem onda odigram za sutra dva para mozda nabacam hokeja Slučajno ili ne, Mirko je odigrao taj par DNB 2 prije 2 minute A Mailka Canic ga ima over 1.5 pp, pa ako hoćeš igraj, ja ionako ne mogu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 23, 2012 Odmoricemo danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 23, 2012 Ajde ajde evo nas konačno u pozitivi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 23, 2012 (edited) auuuu jes me krenulo, peti pogodak zaredom u tri dana bez promasaja, samo da ovako nastavi... za danas novih 85 bodova od mene, pogodjen kec na Viljareala zaboravih napisat, sutra odmaram, nema mi nista da je kolko tolko sigurno kolko sam mogo vidjet ponudu, ako se nesto pojavi odigrat cu Edited January 23, 2012 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites