Jump to content

Recommended Posts

Posted

Srecom pa nisam odigrao nista juce od hokeja sve sto sam mislio da ce proci nije proslo na nasu srecu sinoc sam zaspao i nista nisam postavio....

Vidjecemo sta cemo za danas da postavimo ili cu opet odmoriti i sacekati vecerasnji hokej i puci dva para pa sta bude...

Posted (edited)

Vrsta takmičenja: EUROPA: Eurocup

Naziv kladionice: Unibet

Broj para iz kladionice: nema

Vrijeme odigravanja: 20:00

Naziv para: Alba Berlin - Lokomotiv Kuban Including Overtime

Tip para: 2

Tečaj: 2.150

Odigrao sam ovaj par zbog ove informacije pa mozda i uleti ko cega znati:

Glavna vijest u domaćim redovima je teška ozljeda podlaktice centra Torina Francisa koji je tako izgubljen za današnju utakmicu. Osim njega najvjerojatnije neće igrati niti centar Yassin Idbihi, a pod upitnikom je i nastup najboljeg igrača Albe i njihovog prvog razigravača DaShauna Wooda koji je pretrpio ozljedu bedra. Ukoliko Wood neće moći nastupiti bit će to ogroman nedostatak za domaćine koji su bez Francisa i Idbihija desetkovani na centarskim pozicijama.

Edited by Sasa
Posted

Dobar pick, postavi ga i na hazarder :50yes:

Rado bi ja ako ga ti uklonis sa liste postavljenih parova na hazarderu :smile_redcard:

Sta mislis da probam Juventus - Roma 2 do 3 gola, kakva je tvoja procjena moze li to proci???

12/12/2011 Serie A Roma vs. Juventus 1:1 03/04/2011 Serie A Roma vs. Juventus 0:2 27/01/2011 Kup Italija Juventus vs. Roma 0:2 Posted Image 13/11/2010 Serie A Juventus vs. Roma 1:1 Posted Image 23/01/2010 Serie A Juventus vs. Roma 1:2

Posted

Morao sam da probam pa gdje puklo da puklo:

Vrsta takmičenja: Nogomet > Ita. Talijanski Kup

Naziv kladionice: Expekt

Vrijeme odigravanja: 20:45

Naziv para: Juventus - AS Roma Exactly 2 or 3 goals scored in regular time

Tip para: Da

Tečaj: 2.000

Posted

Rado bi ja ako ga ti uklonis sa liste postavljenih parova na hazarderu :smile_redcard:

Sta mislis da probam Juventus - Roma 2 do 3 gola, kakva je tvoja procjena moze li to proci???

12/12/2011 Serie A Roma vs. Juventus 1:1 03/04/2011 Serie A Roma vs. Juventus 0:2 27/01/2011 Kup Italija Juventus vs. Roma 0:2 Posted Image 13/11/2010 Serie A Juventus vs. Roma 1:1 Posted Image 23/01/2010 Serie A Juventus vs. Roma 1:2

golovi su mi uvijek bili slabija strana :77tooth: za to pitaj provjerenog stučnjaka Nadrealistu :77tooth: :77tooth:

ako imaš filing drmaj, makar se meni ovo čini dosta izgledno :48thumbsup:

Posted

Vrsta takmičenja: EUROPA: Eurocup

Naziv kladionice: Unibet

Vrijeme odigravanja: 20:00

Naziv para: Alba Berlin - Lokomotiv Kuban Including Overtime

Tip para: 2

Tečaj: 2.150

Odigrao sam ovaj par zbog ove informacije pa mozda i uleti ko cega znati:

Glavna vijest u domaćim redovima je teška ozljeda podlaktice centra Torina Francisa koji je tako izgubljen za današnju utakmicu. Osim njega najvjerojatnije neće igrati niti centar Yassin Idbihi, a pod upitnikom je i nastup najboljeg igrača Albe i njihovog prvog razigravača DaShauna Wooda koji je pretrpio ozljedu bedra. Ukoliko Wood neće moći nastupiti bit će to ogroman nedostatak za domaćine koji su bez Francisa i Idbihija desetkovani na centarskim pozicijama.

zadovoljan? :icon_biggrin: