micha 27 Posted January 23, 2012 Evo i tabela posle 23. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 Ajmo sad, još uvijek nije gotovo! pamet u glavu i imamo ih Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 24, 2012 Srecom pa nisam odigrao nista juce od hokeja sve sto sam mislio da ce proci nije proslo na nasu srecu sinoc sam zaspao i nista nisam postavio.... Vidjecemo sta cemo za danas da postavimo ili cu opet odmoriti i sacekati vecerasnji hokej i puci dva para pa sta bude... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 24, 2012 (edited) Vrsta takmičenja: EUROPA: Eurocup Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 20:00 Naziv para: Alba Berlin - Lokomotiv Kuban Including Overtime Tip para: 2 Tečaj: 2.150 Odigrao sam ovaj par zbog ove informacije pa mozda i uleti ko cega znati: Glavna vijest u domaćim redovima je teška ozljeda podlaktice centra Torina Francisa koji je tako izgubljen za današnju utakmicu. Osim njega najvjerojatnije neće igrati niti centar Yassin Idbihi, a pod upitnikom je i nastup najboljeg igrača Albe i njihovog prvog razigravača DaShauna Wooda koji je pretrpio ozljedu bedra. Ukoliko Wood neće moći nastupiti bit će to ogroman nedostatak za domaćine koji su bez Francisa i Idbihija desetkovani na centarskim pozicijama. Edited January 24, 2012 by Sasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 Dobar pick, postavi ga i na hazarder Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 24, 2012 Dobar pick, postavi ga i na hazarder Rado bi ja ako ga ti uklonis sa liste postavljenih parova na hazarderu Sta mislis da probam Juventus - Roma 2 do 3 gola, kakva je tvoja procjena moze li to proci??? 12/12/2011 Serie A Roma vs. Juventus 1:1 03/04/2011 Serie A Roma vs. Juventus 0:2 27/01/2011 Kup Italija Juventus vs. Roma 0:2 13/11/2010 Serie A Juventus vs. Roma 1:1 23/01/2010 Serie A Juventus vs. Roma 1:2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 24, 2012 Morao sam da probam pa gdje puklo da puklo: Vrsta takmičenja: Nogomet > Ita. Talijanski Kup Naziv kladionice: Expekt Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Juventus - AS Roma Exactly 2 or 3 goals scored in regular time Tip para: Da Tečaj: 2.000 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 Rado bi ja ako ga ti uklonis sa liste postavljenih parova na hazarderu Sta mislis da probam Juventus - Roma 2 do 3 gola, kakva je tvoja procjena moze li to proci??? 12/12/2011 Serie A Roma vs. Juventus 1:1 03/04/2011 Serie A Roma vs. Juventus 0:2 27/01/2011 Kup Italija Juventus vs. Roma 0:2 13/11/2010 Serie A Juventus vs. Roma 1:1 23/01/2010 Serie A Juventus vs. Roma 1:2 golovi su mi uvijek bili slabija strana za to pitaj provjerenog stučnjaka Nadrealistu :77tooth: ako imaš filing drmaj, makar se meni ovo čini dosta izgledno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 Vrsta takmičenja: EUROPA: Eurocup Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 20:00 Naziv para: Alba Berlin - Lokomotiv Kuban Including Overtime Tip para: 2 Tečaj: 2.150 Odigrao sam ovaj par zbog ove informacije pa mozda i uleti ko cega znati: Glavna vijest u domaćim redovima je teška ozljeda podlaktice centra Torina Francisa koji je tako izgubljen za današnju utakmicu. Osim njega najvjerojatnije neće igrati niti centar Yassin Idbihi, a pod upitnikom je i nastup najboljeg igrača Albe i njihovog prvog razigravača DaShauna Wooda koji je pretrpio ozljedu bedra. Ukoliko Wood neće moći nastupiti bit će to ogroman nedostatak za domaćine koji su bez Francisa i Idbihija desetkovani na centarskim pozicijama. zadovoljan? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 24, 2012 proverite racune kod Unibeta dali su uplatili svima za prvi mesec sto ste osvojili ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 proverite racune kod Unibeta dali su uplatili svima za prvi mesec sto ste osvojili ? meni jesu Quote Share this post Link to post Share on other sites