Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne bih se slozio da ga je ucvrstio..

I ja navijam za Mirandes ali mislim da veceras nece imati snage.Moje misljenje...

nemojte stefanu da uzmete 4 mjesto, neka i njega sunce ogrije :icon_biggrin:

Posted

steta sto nema hendikep da ce Hrvatska dobit sa dva ili tri razlike, odma bi ga odigro kao siguricu :50yes:

danas tj veceras dva "iznenadjenja" u rukometu i novih 30-tak eura na mom racunu :icon_razz: Pobjeda Hrvatske @2.50 i Slovenije @2.20... hvala kladionici na poklon kvotama :icon_biggrin:

Posted

Dobar dan,evo jedan ticket za zigurnih 200kn!! :icon_biggrin:

Iako Chalon jos nije gotov, cestitke!

(iako poslije prvog poluvremena nije izgledalo nimalo obecavajuce) :13cheers:

Posted

danas tj veceras dva "iznenadjenja" u rukometu i novih 30-tak eura na mom racunu :icon_razz: Pobjeda Hrvatske @2.50 i Slovenije @2.20... hvala kladionici na poklon kvotama :icon_biggrin:

ide tebi u zadnje vrijeme? :icon_biggrin:

Posted

Nadam se da je neko uzeo i ovaj poklon danas!! :icon_razz:

Poslusao i uzeo...........Nesto manji ulog nego tvoj, ali ne zalim se........... :48thumbsup:

Hvala na prijedlogu!

Posted

cestitke :48thumbsup:

Posted

Poslusao i uzeo...........Nesto manji ulog nego tvoj, ali ne zalim se........... :48thumbsup:

Hvala na prijedlogu!

..jest da su me malo ovi francuzi namučili ali drugo poluvrijeme su izgleda samo formalno projurili parketom,uostalom možda je i neki prijelaz bio uštimavan ko će ga znat!! :06bangin: