emir1983 21 Posted January 24, 2012 12-11 vode Francuzi na poluvremenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 24, 2012 12-11 vode Francuzi na poluvremenu 29-22 za CRO danas nisam odigrao na njih i dobise... Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 24, 2012 29-22 za CRO danas nisam odigrao na njih i dobise... Poslije prvog poluvremena, zaista fantasticno drugo poluvrijeme Hrvata.... Fantasticna pobjeda! Steta za neodigran par..... Znam kako se osjecas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 24, 2012 Tuto, Davor_92, PERKAN, statisticar, Banega i Nadrealista proverite vaše račune na Unibetu.U laćeno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted January 24, 2012 sta ima piplovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted January 24, 2012 Uvatih kvotu 4,2 na Hrvatsku Juče sam isto čekao kod Srbije, al Švedani nisu nikad poveli 3-4 gola Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 24, 2012 Ako prodjem Odense i Anderlecht veceras, leci ce solidnih 25EUR danas... Ima li kakvih prijedloga za veceras??? Uvatih kvotu 4,2 na Hrvatsku Juče sam isto čekao kod Srbije, al Švedani nisu nikad poveli 3-4 gola Svaka cast! Odlicna kvota i lagana pobjeda u drugom poluvremenu..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 24, 2012 Svaka cast nasima na razbijanju Francuza,svaka cast i onima koji su i odigrali i digli lovu :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 Svaka cast nasima na razbijanju Francuza,svaka cast i onima koji su i odigrali i digli lovu :D hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 24, 2012 Ima li kakvih prijedloga za veceras??? Torquay 1-1 i 3+ Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 24, 2012 sta ima piplovi cekamo tvoj par na Expektu da te pratimo sa lovom jer te ide ovaj mjesec fantasticno Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 24, 2012 Poslije prvog poluvremena, zaista fantasticno drugo poluvrijeme Hrvata.... Fantasticna pobjeda! Steta za neodigran par..... Znam kako se osjecas! Prekjuce su mi na duplu sansu odneli toliko para da sam se p[rosto poplasio da ponovo ne kiksnem na njih. No danas sam vec popravio malo a sutra se nadam da ce Makedonija pobediti Srbiju i da budem blizu nule. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 24, 2012 Svaka cast nasima na razbijanju Francuza,svaka cast i onima koji su i odigrali i digli lovu :D Sve cestitke za pobjedu iz Sarajeva Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 24, 2012 Bice interesantan polufinalni par Srbija-Hrvatska... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 24, 2012 Prekjuce su mi na duplu sansu odneli toliko para da sam se p[rosto poplasio da ponovo ne kiksnem na njih. No danas sam vec popravio malo a sutra se nadam da ce Makedonija pobediti Srbiju i da budem blizu nule. Mozda da veceras odigras hendikep na Slovence da ne gube sa puno razlike, pa da se "pomiris" sa kladionicom, da ti vrate pare Quote Share this post Link to post Share on other sites