hsammer 2 Posted January 24, 2012 Ne bih se slozio da ga je ucvrstio.. I ja navijam za Mirandes ali mislim da veceras nece imati snage.Moje misljenje... Mirandes je ocito dobio dosta simpatizera. Volio bi da dobiju veceras.... P.S. Za sve one koji vole malo "tezi" zvuk, svakog utorka od 21.00h... http://www.radiosarajevo.ba/media/player.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 24, 2012 Mirandes je ocito dobio dosta simpatizera. Volio bi da dobiju veceras.... P.S. Za sve one koji vole malo "tezi" zvuk, svakog utorka od 21.00h... http://www.radiosara...dia/player.html Ovo je bas tesko Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 24, 2012 Danas slavi Banega :23happybday: Svako dobro! Sve najbolje u novoj godini života Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 24, 2012 Ne bih se slozio da ga je ucvrstio.. I ja navijam za Mirandes ali mislim da veceras nece imati snage.Moje misljenje... nemojte stefanu da uzmete 4 mjesto, neka i njega sunce ogrije Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 24, 2012 nemojte stefanu da uzmete 4 mjesto, neka i njega sunce ogrije Kakvo 4. mesto,on puca na prvo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 Mirandes dobiva ovo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 24, 2012 steta sto nema hendikep da ce Hrvatska dobit sa dva ili tri razlike, odma bi ga odigro kao siguricu danas tj veceras dva "iznenadjenja" u rukometu i novih 30-tak eura na mom racunu Pobjeda Hrvatske @2.50 i Slovenije @2.20... hvala kladionici na poklon kvotama Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 24, 2012 Dobar dan,evo jedan ticket za zigurnih 200kn!! Iako Chalon jos nije gotov, cestitke! (iako poslije prvog poluvremena nije izgledalo nimalo obecavajuce) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 24, 2012 danas tj veceras dva "iznenadjenja" u rukometu i novih 30-tak eura na mom racunu Pobjeda Hrvatske @2.50 i Slovenije @2.20... hvala kladionici na poklon kvotama ide tebi u zadnje vrijeme? Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 24, 2012 nakon Brazila 28.02.2012 u St Gallenu imamo i novu utakmicu: http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/reprezentacija-bih-protiv-meksika-31-maja-u-sad-u/120124146 Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 24, 2012 Dobar dan,evo jedan ticket za zigurnih 200kn!! Nadam se da je neko uzeo i ovaj poklon danas!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 24, 2012 Nadam se da je neko uzeo i ovaj poklon danas!! Poslusao i uzeo...........Nesto manji ulog nego tvoj, ali ne zalim se........... Hvala na prijedlogu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 24, 2012 danas tj veceras dva "iznenadjenja" u rukometu i novih 30-tak eura na mom racunu Pobjeda Hrvatske @2.50 i Slovenije @2.20... hvala kladionici na poklon kvotama cestitke Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 24, 2012 Poslusao i uzeo...........Nesto manji ulog nego tvoj, ali ne zalim se........... Hvala na prijedlogu! ..jest da su me malo ovi francuzi namučili ali drugo poluvrijeme su izgleda samo formalno projurili parketom,uostalom možda je i neki prijelaz bio uštimavan ko će ga znat!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lenka 0 Posted January 24, 2012 jos juve tko je stavio uz rukomet...moglo se danas para skupiti Quote Share this post Link to post Share on other sites