Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

24.01.2012.

Recommended Posts

Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

01:00 - New Jersey Devils - Buffalo Sabres - New Jersey Devils over 2.5 - 1.709 :nije:

01:00 - New York Rangers - Winnipeg Jets - 1st Period under 1.5 - 1.741 :uredu:

01:00 - New York Islanders - Toronto Maple Leafs - New York Islanders over 2.5 - 1.725 :uredu:

01:00 - Washington Capitals - Boston Bruins - 1st Period over 1.5 - 2.060 :nije:

01:30 - Florida Panthers - Philadelphia Flyers - under 6.5 - 1.541 :nije:

01:30 - Tampa Bay Lightning - Columbus Blue Jackets - Columbus Blue Jackets over 2.5 - 1.962 :nije:

02:00 - St. Louis Blues - Pittsburgh Penguins - Pittsburgh Penguins over 2.5 - 1.763 :uredu:

02:30 - Dallas Stars - Anaheim Ducks - Dallas Stars over 2.5 - 1.840 :nije:

02:30 - Chicago Blackhawks - Nashville Predators - Nashville Predators over 2.5 - 2.020 :uredu:

03:00 - Colorado Avalanche - Minnesota Wild - Colorado Avalanche over 2.5 - 1.769 :nije:

03:00 - Calgary Flames - San Jose Sharks - under 6.5 - 1.437 :uredu:

03:00 - Phoenix Coyotes - Ottawa Senators - Ottawa Senators over 2.5 - 1.952 :nije:

04:00 - Vancouver Canucks - Edmonton Oilers - 1st Period over 1.5 - 1.990 :nije:

Uspješan odabir! :crossfingers:

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Tuesday, January 24, 2012

American Airlines Center (Dallas, TX)

02:35 Dallas Stars vs Anaheim Ducks-ML (OT Included) Tip: Anaheim Ducks @2.030 5/10 Pinnacle

Večeras se u Texasu igra meč između domaćih Starsa i gostujućih Ducksa...

Ekipe u različitim raspoloženjima dočekuju meč domaćin je u uasnoj formi u zadnjih 10 mečeva imaju 3-6-1 i čak 5 vezanih poraza igraju stvarno loše.

Dok sa druge strane Patke igraju fantastično u zadnjih 10 mečeva imaju 8-1-1 i pet vezanih pobeda.

Iako nevolim da igram protiv ekipe koja je u lošoj seriji niti ekipu koja je u seriji pobeda jel jednostavno oba niza moraju da se prekinu ali večeras ću napraviti izuzetak jel jednostavno moram da probam da igram na Anah. ove sezone sam iako su užasno otvorili sezonu igrao na njih kolko se sećam 3 puta i to uvek posle njihovih loših nizova sam probao da ih uhvatim i dosad su mi bili sretne ruke i lepe sam pare na njih uzeo i stalno sam ponavljao da seradi o odličnoj ekipi koja je neshvatljivo loše igrala i kad sam u tom periodu igrao na njih nemogu da ih neispoštujem sad kad su u fenomenalnoj formi pa šta bude!!!

Dallas je odlično bio počeo sezonu dugo je bio i vodeći u Pacific diviziji ali jednostavno nisu mogli da izdrže u takvom tempu jel realno se ipak neradi o timu iz samog vrha NHL-a ...

Odbrana koja je u prvom delu sezone bila dosta tvrda je počela da popušta dok i prvi gol. Kari Lehtonen nepruža više takve partije kao u početku iako i dalje ima solidan prosek od 2.54 GAA na poslednjem meču je totalno podbacio gde je protiv Minnesote koja igra užasno u zadnje vreme dobio čak 4 gola iz samo 19 šuteva i bio je zamenjen drugim gol. Richard Bachmanom i pitanje je možda i on bude starter večeras dok je napad totalno zatajio u ovoj seriji od 5 poraza dali su na 5 mečeva samo 6 golova.

U napadu imaju i dosta problema sa povredama posebno su oslabljeni na Left Wings gde im nedostaju dva povređena vrlo bitna igrača posebno će im nedostajati drugi poenter u ekipi Jamie Benn 13 G i 29 A dok pored njega nedostaje i legenda Dallasa iskusni LW Brenden Morrow svakako da izostanak dva bitna igrača puno fali neefikasnom napadu tu su Loui Eriksson,Michael Ryder ...

Sa druge strane sjajkne igre Pataka u zadnje vreme u seriji su od 5 pobeda pre te serije su izgubili od Cal. u OT 0-1 posle toga su redom padali na gostovanju su razbili Edm. 5-0 potom i sjajni Van. 4-2 potom kući su dobili Pho.6-2,Ota. 2-1, i Col. 3-2...

Jednostavno u zadnje vreme sve linije tima odlično funkcionišu od odbrane gde gol. Jonas Hiller brani sjajno do napada koji je konačno u punom sastavu i igra odlično...

Već sam pre pominjao da je pre sezone po uglavnom svim stručnjacima prvi napad Dacksa možda i najkvalitetniji u ligi Bobby Ryan ,Ryan Getzlaf i Corey Perry dok je i drugi napad izuzetno kvalitetan Niklas Hagman ,Saku Koivu i Teemu Selanne ako njima dodam i konačno oporavljenog LW Jason Blake(čovekom koji se borio sa teškom bolesti ali ne odustaje od Ledene Arene) jednostavno mislim da ni jedan tim u NHL-u nema toliko kvalitetnih napadača nadam se i večćeras da će biti u formi...

Jednostavno mislim da su prepuni samopouzdanja posle sjajnih igara dobijali su i mnogo kvalitetnije timove i nevidim zašto da ih sada ne uzmem kad igraju tako dobro kad sam verovao u njih i dok su bili u užasnim serijama poraza...! Dok sam pisao analizu čak je i kvota skočila na Patke Posted Image

Uzimam konačnu pobedu Dacksa... Posted Image