micha 27 Posted January 24, 2012 Evo sa kakvim bodovnim stanjima se ulazi u današnji dan. Tabela posle 24.1. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 25, 2012 Vrsta takmičenja: EUROPA: Eurocup Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 20:00 Naziv para: Alba Berlin - Lokomotiv Kuban Including Overtime Tip para: 2 Tečaj: 2.150 FT 79 - 84 Vrsta takmičenja: Nogomet > Ita. Talijanski Kup Naziv kladionice: Expekt Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Juventus - AS Roma Exactly 2 or 3 goals scored in regular time Tip para: Da Tečaj: 2.000 FT 3:0 Novih 215 bodica za 24.01.2012 idemo dalje samo da tako nastavimo Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 25, 2012 Evo za početak dana od mene 170 bodova! Ajmo sada dalje!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 od mene: Vrsta takmičenja:Košarka, Euroleague Naziv kladionice:Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja:20:00 Naziv para:Real Madrid - Montepaschi Siena Tip para:Montepaschi Siena +3 Tečaj:2.400 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 25, 2012 Vrsta takmičenja: ENGLESKA: Carling Cup Naziv kladionice: GermaniaSport Broj para iz kladionice: 455 Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Liverpool-Man.City Tip para: pik2 Tečaj: 2.250 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 Vrsta takmičenja: ENGLESKA: Carling Cup Naziv kladionice: GermaniaSport Broj para iz kladionice: 455 Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Liverpool-Man.City Tip para: pik2 Tečaj: 2.250 Drag mi je City, al sam vidio šta si postavio na Hazarder pa sam počeo ekspresno navijati za Liverpool, sad vidim ovo i za kog da sad navijam, iz 2 u 1? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 25, 2012 HA ha ha ha ha e dobar si moraces se onda odluciti za koga da navijas, ja sam uzeo drugu varijantu volim Liverpool a igram na City, jer moja neka pretpostavka je da ce biti 0:1 za City i onda ce na produzecima ili penalima odluciti a to ce biti Liverpool Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 HA ha ha ha ha e dobar si moraces se onda odluciti za koga da navijas, ja sam uzeo drugu varijantu volim Liverpool a igram na City, jer moja neka pretpostavka je da ce biti 0:1 za City i onda ce na produzecima ili penalima odluciti a to ce biti Liverpool ja sam ti reko šta ja mislim o tome po meni neka to riješe bez produžetaka, 0-1 / 1-1 bi bilo više nego fer Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 25, 2012 (edited) Ide City ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee De Jong 0 - 1 (31 minut) ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa samo tako da i ostane bar prvo poluvrijeme da cvoknemo jos koji bod za medjunarodno a naravno i da ostane do kraja pobijeda Citya :) Edited January 25, 2012 by Sasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 Ide City ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee De Jong 0 - 1 (31 minut) ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa samo tako da i ostane bar prvo poluvrijeme da cvoknemo jos koji bod za medjunarodno a naravno i da ostane do kraja pobijeda Citya :) 1-1 sad baš moram navijati za tebe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 od mene: Vrsta takmičenja:Košarka, Euroleague Naziv kladionice:Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja:20:00 Naziv para:Real Madrid - Montepaschi Siena Tip para:Montepaschi Siena +3 Tečaj:2.400 69-88 al moram ja budala komplicirati s tim hendikepima "za svaki slučaj", a mogo sam uzeti čistu 2 @ 3.69 za svoju lovu sam igrao 2, a ovdi me bilo strah Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 25, 2012 Kakvo nam je stanje danas jesmo se podigli malo, ne znam kak su oni afrkinci odigrali ! ahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 Kakvo nam je stanje danas jesmo se podigli malo, ne znam kak su oni afrkinci odigrali ! ahahaha na +200 smo danas, a michin par se još igra... u 72. minuti, Ekvatorijalna Gvineja vodi 1-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 25, 2012 Senegal dao za 1:1 u sudačkoj nadoknadi a ovi opet poveli dve minute kasnije ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 Ekvatorijalna Gvineja pobjedila 2-1 golom u 94 minuti - novih 275 bodova za Bet club! Svaka čast micha! Quote Share this post Link to post Share on other sites