Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma da to je vise radi zezanja, meni je mesec poceo ocajno ali sad da kucnem u drvo ide mi extra sto se vidi i po takmicenjima , u Mtf bio medju zadnjima a sad sam tu negde sa prvim a sve te tipove uplacujem u kladionici

ne treba preterivati , uglavnom singl i skocenrisati se na 1 ili dva para na jaci ulog a na sitno nesto fantazirati pa ako prodje

e to si u pravu, dva tri para najvise igrat na veci ulog, meni je tako ovaj rukomet skoro uvijek proso ili NHL jer su dobre kvote... cim je 5-6 parova to prodje jednom u 10 dana a nekad i duze

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja zajeba.... Htjedoh staviti X2 i odigrah cistu dvojku (sreca na manji ulog, 3EUR). Jos dok sam potvrdjivao opkladu, pitam se sto li je kvota 5.00.......... :smile_redcard:

ja sam to igrao kod 1-0, ti si vjerojatno kod 1-1, jer je na Yugru bila oko 10 :50yes:

e to si u pravu, dva tri para najvise igrat na veci ulog, meni je tako ovaj rukomet skoro uvijek proso ili NHL jer su dobre kvote... cim je 5-6 parova to prodje jednom u 10 dana a nekad i duze

ja zadnjih skoro dva mjeseca nisam odigrao više od 1 para online

Posted

ma da to je vise radi zezanja, meni je mesec poceo ocajno ali sad da kucnem u drvo ide mi extra sto se vidi i po takmicenjima , u Mtf bio medju zadnjima a sad sam tu negde sa prvim a sve te tipove uplacujem u kladionici

ne treba preterivati , uglavnom singl i skocenrisati se na 1 ili dva para na jaci ulog a na sitno nesto fantazirati pa ako prodje

uvjek singl :48thumbsup:

Posted (edited)

ja sam to igrao kod 1-0, ti si vjerojatno kod 1-1, jer je na Yugru bila oko 10 :50yes:

Da ne povjerujes, prodje Yugra!

Bilo 2-1 i mislio sam to je to. Sad pogledam, kad 2-3..... :icon_razz:

Nenadano dobih 12EUR..... Svidja mi se kad kladionicarski dan ovako pocne!

Edited by hsammer
Posted

nije loše :48thumbsup:

ja sam si ga na kraju pokvario, kod 2-1 odigrao X, ali sve u svemu, jako dobro prošlo :icon_surprised:

Posted

Svaka cast.
Posted

ja zadnjih skoro dva mjeseca nisam odigrao više od 1 para online

i opet nemozes da pogodis ccccc :77tooth: ma jebeno je kad je jedan par, onda moras ganjat vecu kvotu, mislim da je bolje igrat dva tri para sa solidnim kvotama 1.70 - 2.00

Posted

i opet nemozes da pogodis ccccc :77tooth: ma jebeno je kad je jedan par, onda moras ganjat vecu kvotu, mislim da je bolje igrat dva tri para sa solidnim kvotama 1.70 - 2.00

pa pogodio sam, Yugra je dobila 2-3 :50yes: