liliputanac 0 Posted January 25, 2012 srbija - makedonija 2 sta mislite o tome Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 srbija - makedonija 2 sta mislite o tome po meni -3.5 na Makedonce, jer ih to vodi dalje. Ako će Srbi puštati, puštati će kako spada Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted January 25, 2012 Do sutra chume ,zašto ti nemaš potpis ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 25, 2012 ipak spanci dodjose ocekivano 35-32 e sad cekam rivala na H2H da vidim jel imam jedan bod ili oba hehehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 25, 2012 moze li mi neko uplatiti 15 evra na bwin racun da mi bonus ne propadne vracam odma Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 25, 2012 dobra vece svima probao sam za manji ulog 2/2 na City, jutros sam prosao dobar prelaz na Zvezdi Liverpool je očajan domaćin ove godine i imaju hrpu X od slabašnih ekipa i zašto ih City ne bi dobio za finale Carling Cupa i novi trofej, kvota je 4.33 u bet365 ili 4.45 u Expektu ipak im stiže najjača ekipa lige i ekipa koja daje skoro 3 gola u prosjeku po meču u onako jakoj Engleskoj Ligi. Velika kvota po meni je 4.45 moze li mi neko uplatiti 15 evra na bwin racun da mi bonus ne propadne vracam odma Al Emir Bank iz Qatara daje kratkoročne zajmove sa sljedećim uslovima: - da ste stariji od 18 godina - da ste barem jednom osvajali nagradu na Forumu - da imate bwin račun na svoje ime sa ispravnim podacima (18+) - da pogledate sljedeći skeč od Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 25, 2012 dobra vece svima probao sam za manji ulog 2/2 na City, jutros sam prosao dobar prelaz na Zvezdi Liverpool je očajan domaćin ove godine i imaju hrpu X od slabašnih ekipa i zašto ih City ne bi dobio za finale Carling Cupa i novi trofej, kvota je 4.33 u bet365 ili 4.45 u Expektu ipak im stiže najjača ekipa lige i ekipa koja daje skoro 3 gola u prosjeku po meču u onako jakoj Engleskoj Ligi. Velika kvota po meni je 4.45 Al Emir Bank iz Qatara daje kratkoročne zajmove sa sljedećim uslovima: - da ste stariji od 18 godina - da ste barem jednom osvajali nagradu na Forumu - da imate bwin račun na svoje ime sa ispravnim podacima (18+) - da pogledate sljedeći skeč od Nadrealista http-~~-//www.youtube.com/watch?v=BjQruat311I dobra vece svima probao sam za manji ulog 2/2 na City, jutros sam prosao dobar prelaz na Zvezdi Liverpool je očajan domaćin ove godine i imaju hrpu X od slabašnih ekipa i zašto ih City ne bi dobio za finale Carling Cupa i novi trofej, kvota je 4.33 u bet365 ili 4.45 u Expektu ipak im stiže najjača ekipa lige i ekipa koja daje skoro 3 gola u prosjeku po meču u onako jakoj Engleskoj Ligi. Velika kvota po meni je 4.45 Al Emir Bank iz Qatara daje kratkoročne zajmove sa sljedećim uslovima: - da ste stariji od 18 godina - da ste barem jednom osvajali nagradu na Forumu - da imate bwin račun na svoje ime sa ispravnim podacima (18+) - da pogledate sljedeći skeč od Nadrealista http-~~-//www.youtube.com/watch?v=BjQruat311I ama na ocevo ime sam registrovan nisam toliko glup jedino mi je do bonusa a ja to ne skrkam ko neki odma nego mi stizala poruka da ce propasti pa zato Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 25, 2012 ama na ocevo ime sam registrovan nisam toliko glup jedino mi je do bonusa a ja to ne skrkam ko neki odma nego mi stizala poruka da ce propasti pa zato nemoj ni skrkati odmah, skrkaj ga laganini, na tenane, da se krcka, polakooooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 ama na ocevo ime sam registrovan nisam toliko glup jedino mi je do bonusa a ja to ne skrkam ko neki odma nego mi stizala poruka da ce propasti pa zato pa šta nije na bwinu da možeš uplatiti samo sa one kartice na koju glasi ime? nemoj ni skrkati odmah, skrkaj ga laganini, na tenane, da se krcka, polakooooo pusti ti to, stefan je međunarodno poznati stručnjak za biatlon, pogledaj mu skor na hazarderu Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 25, 2012 ja bih ti dao da imam, ali nemam............ a i da imam, odakle mi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 25, 2012 ama na ocevo ime sam registrovan nisam toliko glup jedino mi je do bonusa a ja to ne skrkam ko neki odma nego mi stizala poruka da ce propasti pa zato uslov 18+ nije ispunjen nalog na oca registrovan :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 25, 2012 pa šta nije na bwinu da možeš uplatiti samo sa one kartice na koju glasi ime? pusti ti to, stefan je međunarodno poznati stručnjak za biatlon, pogledaj mu skor na hazarderu dečko je u usponu, obećava taki ti je on: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 dečko je u usponu, obećava taki ti je on: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=evGlIPXVLZA :icon_lol: :icon_lol: Obećao je prvo mjesto, pa sad počeo glumiti nešto Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted January 25, 2012 imajuci u vidu lose vremenske uvjete i moj umorni status, ovim putem, zelim javno na forumski nacin da se izvinem emiru, sasi dini i nadrealisti na nedolazak na tajni sastanak sindikata ovog forum... u nadi da ste uvazili moje izvinjenje zelim vam ugodan ostatak noci!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites