emir1983 21 Posted January 25, 2012 a kada ga je ostavila djevojka: imajuci u vidu lose vremenske uvjete i moj umorni status, ovim putem, zelim javno na forumski nacin da se izvinem emiru, sasi dini i nadrealisti na nedolazak na tajni sastanak sindikata ovog forum... u nadi da ste uvazili moje izvinjenje zelim vam ugodan ostatak noci!!! ipak sam prosao sam kvotu 1,15 Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 25, 2012 pocela srbija 1-1 pocela hrvatska 1-3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 25, 2012 3-3 4-8 wauuu ako makedonci pobjede srbiju vise od 3 razlike ode njemacka ...... uuu jos 46 postova moram napisati da ispunim kvotu heheheh Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 25, 2012 3-3 4-8 Zar se ne gleda samo krug tri ekipe s istim brojem bodova? A tu su Makedonci s gol razlikom +1 najbolji posto svako ima 2 boda. Znaci da bi im trebala bilo kakva pobjeda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 25, 2012 Zar se ne gleda samo krug tri ekipe s istim brojem bodova? A tu su Makedonci s gol razlikom +1 najbolji posto svako ima 2 boda. Znaci da bi im trebala bilo kakva pobjeda. Nemam pojma ;) heheh Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted January 25, 2012 ti si uvijek bio kontra svima To zato sto ako je Svedska slucajno(SciFi) dobila Dansku, Makedonija bi sa pobedom protiv Srbije usla u polufinale, zato sam bio kontra svih. :) Zar se ne gleda samo krug tri ekipe s istim brojem bodova? A tu su Makedonci s gol razlikom +1 najbolji posto svako ima 2 boda. Znaci da bi im trebala bilo kakva pobjeda. Tacno tako Mostovoj. Zato je danas Makedonija navijala za Svedsku i pobeda protiv Srbija odnela bi nas u polufinale. Al djaba kad su Danci i Svedjani to vec precutno dogovorili. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 25, 2012 ali makedonija moze u borbu za 5 mjesto i to je nesto zar ne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 ali makedonija moze u borbu za 5 mjesto i to je nesto zar ne kvalifikacije za Olimpijske Igre Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 25, 2012 (edited) poluvrijeme srbija 10-11 hrvatska 12-13 Edited January 25, 2012 by liliputanac Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 25, 2012 polufinalni parovi su jasni ko dan, imal neko da ide sa foruma u Arenu u petak? danci osvajaju europsko :) imam i ja takav utisak verovao ili ne Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 25, 2012 vjerovali ili ne ja tipujem na srbiju eventualno spanija Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 25, 2012 narode laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 25, 2012 Man City 1-1 poluvrijeme Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lenka 0 Posted January 25, 2012 a sada se petak ceka....nakon 10 dana sutra prvi dan odmora i bez ijedne utakmice na rukometnom prvenstvu...a taman je bilo fino doci s posla i gledat par utakmica Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 25, 2012 Srbija - Hrvatska polufinale u rukometu Quote Share this post Link to post Share on other sites