Nadrealista 13 Posted January 25, 2012 ma da to je vise radi zezanja, meni je mesec poceo ocajno ali sad da kucnem u drvo ide mi extra sto se vidi i po takmicenjima , u Mtf bio medju zadnjima a sad sam tu negde sa prvim a sve te tipove uplacujem u kladionici ne treba preterivati , uglavnom singl i skocenrisati se na 1 ili dva para na jaci ulog a na sitno nesto fantazirati pa ako prodje e to si u pravu, dva tri para najvise igrat na veci ulog, meni je tako ovaj rukomet skoro uvijek proso ili NHL jer su dobre kvote... cim je 5-6 parova to prodje jednom u 10 dana a nekad i duze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 Ja zajeba.... Htjedoh staviti X2 i odigrah cistu dvojku (sreca na manji ulog, 3EUR). Jos dok sam potvrdjivao opkladu, pitam se sto li je kvota 5.00.......... ja sam to igrao kod 1-0, ti si vjerojatno kod 1-1, jer je na Yugru bila oko 10 e to si u pravu, dva tri para najvise igrat na veci ulog, meni je tako ovaj rukomet skoro uvijek proso ili NHL jer su dobre kvote... cim je 5-6 parova to prodje jednom u 10 dana a nekad i duze ja zadnjih skoro dva mjeseca nisam odigrao više od 1 para online Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 ma da to je vise radi zezanja, meni je mesec poceo ocajno ali sad da kucnem u drvo ide mi extra sto se vidi i po takmicenjima , u Mtf bio medju zadnjima a sad sam tu negde sa prvim a sve te tipove uplacujem u kladionici ne treba preterivati , uglavnom singl i skocenrisati se na 1 ili dva para na jaci ulog a na sitno nesto fantazirati pa ako prodje uvjek singl Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 25, 2012 (edited) ja sam to igrao kod 1-0, ti si vjerojatno kod 1-1, jer je na Yugru bila oko 10 Da ne povjerujes, prodje Yugra! Bilo 2-1 i mislio sam to je to. Sad pogledam, kad 2-3..... Nenadano dobih 12EUR..... Svidja mi se kad kladionicarski dan ovako pocne! Edited January 25, 2012 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 Da ne povjerujes, prodje Yugra! Bilo 2-1 i mislio sam to je to. Sad pogledam, kad 2-3..... Nenadano dobih 12EUR..... Svidja mi se kad kladionicarski dan ovako pocne! nije loše ja sam si ga na kraju pokvario, kod 2-1 odigrao X, ali sve u svemu, jako dobro prošlo Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 25, 2012 Da ne povjerujes, prodje Yugra! Bilo 2-1 i mislio sam to je to. Sad pogledam, kad 2-3..... Nenadano dobih 12EUR..... Svidja mi se kad kladionicarski dan ovako pocne! Svaka cast. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 25, 2012 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted January 25, 2012 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 25, 2012 Poljaci su resili da zakomplikuju grupu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 Poljaci su resili da zakomplikuju grupu. 5 razlike i preskaču Nijemce Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 25, 2012 5 razlike i preskaču Nijemce Trenutno 4. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 25, 2012 ja sam to igrao kod 1-0, ti si vjerojatno kod 1-1, jer je na Yugru bila oko 10 ja zadnjih skoro dva mjeseca nisam odigrao više od 1 para online i opet nemozes da pogodis ccccc ma jebeno je kad je jedan par, onda moras ganjat vecu kvotu, mislim da je bolje igrat dva tri para sa solidnim kvotama 1.70 - 2.00 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 i opet nemozes da pogodis ccccc ma jebeno je kad je jedan par, onda moras ganjat vecu kvotu, mislim da je bolje igrat dva tri para sa solidnim kvotama 1.70 - 2.00 pa pogodio sam, Yugra je dobila 2-3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 25, 2012 dance i spance sad uplatiti Quote Share this post Link to post Share on other sites