baptista 19 Posted January 25, 2012 Pozdrav kafanđije,danas ovako množinm lovu!! Još jedan solidan dobitak,nadam se da je neko prepisao!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 25, 2012 znaci nema niko kako vidim?? jooooooooj emire sta je ovo zapadasmo skroz danas ga mozda i metar napadalo u han pijesku vanredno stanje ne ide se u skolu kod nas se jos malo nece znati ni gdje je put Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lenka 0 Posted January 25, 2012 laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 25, 2012 znaci nema niko kako vidim?? jooooooooj emire sta je ovo zapadasmo skroz danas ga mozda i metar napadalo u han pijesku vanredno stanje ne ide se u skolu kod nas se jos malo nece znati ni gdje je put Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 25, 2012 Još jedan solidan dobitak,nadam se da je neko prepisao!! svaka čast, ti si inače čuveni malokvotaš Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 25, 2012 (edited) jel igrao neko u unibetu ovoh dana a daje u plusu , umesto da imam plus jer sam pogodio dosta minus stanje u odnosu na prethodno a tiketi obelezeni kao dobitni , neko kaze da imaju tehnicke probleme ? Edited January 25, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 25, 2012 jel igrao neko u unibetu ovoh dana a daje u plusu , umesto da imam plus jer sam pogodio dosta minus stanje u odnosu na prethodno a tiketi obelezeni kao dobitni , neko kaze da imaju tehnicke probleme ? Imaš i ti nekih tehničkih problema,kad pišeš tako mićim slovima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 jel igrao neko u unibetu ovoh dana a daje u plusu , umesto da imam plus jer sam pogodio dosta minus stanje u odnosu na prethodno a tiketi obelezeni kao dobitni , neko kaze da imaju tehnicke probleme ? ja upravo primjetio prije 2 minute, pogodio sam Sienu protiv Reala, normalno sve obilježeno zeleno, a piše mi Payout 0.00 Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 25, 2012 svaka čast, ti si inače čuveni malokvotaš kako se kaže,zrno po zrno..pogača!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 25, 2012 Imaš i ti nekih tehničkih problema,kad pišeš tako mićim slovima! Kopirao post sa drugog sajta zato mala slova , Unibet izgleda nesto zeza , ja bas dosta pogodio ovih dana i sve mi zavrsavali danas sa rukometom makedonija i sad nema skoro para na racunu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 25, 2012 Federer + Sharapova = 3.28 9/10 balkanbet kladionica Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 25, 2012 polufinalni parovi su jasni ko dan, imal neko da ide sa foruma u Arenu u petak? Arenu u ZG? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 25, 2012 Kopirao post sa drugog sajta zato mala slova , Unibet izgleda nesto zeza , ja bas dosta pogodio ovih dana i sve mi zavrsavali danas sa rukometom makedonija i sad nema skoro para na racunu sad baš gledam, meni je sjelo. provjeri opet laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 25, 2012 Arenu u ZG? ako je tamo polufinale evropskog u rukometu, onda tamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 25, 2012 ako je tamo polufinale evropskog u rukometu, onda tamo Jest. Polufinale je tamo. Šta se skrivaš u kafiću ko neki pičić. Sad namjerno i ja slijedim tvoj primjer Quote Share this post Link to post Share on other sites