Jump to content

Recommended Posts

Posted

kako nezvanicno saznaje bet times mali stefan se sa lopatom u rukama uspio probiti do dnevnog boravka... ostaje mu jos da prodje veoma zahtjevnu dionicu spavace sobe i kuhinje da bi doso do svoje sobe obilaznim putem preko prelaza hodnik - WC... veliki snijezni nanosi usporavaju njegov napredak al znajuci da u njemu cuci veliki biatlonas male tajne iz tog sporta uveliko mu pomazu u probijanju... vise informacija u narednim satima a svaki cas ocekujemo direktno ukljucenje samog stefana sa informacijama iz prve ruke, radi se na uspostavi veze... reklame pa se vracamo u studio

• Like 1
Posted
  On 1/26/2012 at 9:17 AM, 'emir1983' said:

Sa dubokom tugom i žalosti javljamo svim forumašima, registrovanim korisnicima i nelogovanim gostima,

da je naš:

stefan97cz

01.01.2012 - 31.01.2012

nakon duge i teške borbe preselio iz zone dobitnika na Unibet Hazarderu u svom 25 danu takmičenja. Iza tebe su ostali mnogobrojni promašaji, sitni dobici i velika nada da će biti bolje jednog dana. Vjerovao si u biatlon, u koševe, golove ali uzalud, okrutni život i grubi i loši rezultati su bili jači. Mislili smo da možeš, da si jak, ali....

Pomen i post sjećanja na stefanov lik i djelo održaće se 26.01.2012 u Bet Club Caffe-u.

Ožalošćeni: emir1983, Davor_92, Sasa, milance23, pirlo, kao i porodice Unibet, Bwin, Expekt i ostale

mnogobrojne lokalne kladionice.

Sa verom u njega i u njegov borbeni duh,ocekujem da ce vaskrsnuti,i naciniti veliki preokret na tabeli u Hazarder-Unibet takmicenju! :50yes:
Posted
  On 1/26/2012 at 12:30 PM, 'pirlo' said:

Sa verom u njega i u njegov borbeni duh,ocekujem da ce vaskrsnuti,i naciniti veliki preokret na tabeli u Hazarder-Unibet takmicenju! :50yes:

ocekuje ga tezak put... prvo borba sa snijegom pa jos teza borba sa kladionicom :icon_biggrin:

Posted (edited)

Danas mi lepo počeo dan. Pogodio Nadala -live kv -2,55. a i ovo;

Posted Image

Samo tako da nastavi!

Edited by micha
Posted
  On 1/26/2012 at 10:44 AM, 'mostovoj' said:

Dobar dan iz subcanog Ivanca :80yahoo:

Sto mu gromova jos 30-ak dana i moglo bi se desiti da zima prodje sasvim bez snijega, a toga se ni najstariji ne sjecaju. :whaat:

kod mene napadao lepo, dosad nije bilo trunke snega

Posted (edited)
  On 1/26/2012 at 2:29 PM, 'micha' said:

Danas mi lepo počeo dan. Pogodio Nadala -live kv -2,55. a i ovo;

Posted Image

Samo tako da nastavi!

cestitke :48thumbsup:

ja sam na manje uloge igrao Zvezda 2 i 2/2, povuklo me od jucer :icon_razz:

Edited by emir1983
Posted
  On 1/26/2012 at 3:29 PM, 'Banega' said:

kod mene napadao lepo, dosad nije bilo trunke snega

Jedino to i priznam. Ili da ga ima vise od 30 cm ili bolje da ga nema. :icon_surprised: