Almiric 5 Posted January 26, 2012 Zamislite da zaista neko ovakav kupi neki balkanski klub, eto recimo sad Rijeka i po uzoru na ove kineske i ruske bogatase pokupuje velika evropska imena, koji su se zasitili lige petice i koji sada igraju samo da uzmu jos para, recimo u ovom momentu bi sastav Rijeke bio: golman: Sorensen , broj dva neki mladi juznoamerikanac tipa rafaela, desni bek Srna....stoperi Nesta i Ferdinand, vezni red Giggs, Seedorf, YAYA Toure I Rosicky....napadaci Tevez i Kanoute... Zanima me samo kako bi Mamic izasao na kraj s tim? :):):) Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 26, 2012 Dobro veće..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 26, 2012 Veoma lako HNS bi preko noci donio odluku da ne moze toliko stranaca biti u jednoj ekipi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 26, 2012 Veoma lako HNS bi preko noci donio odluku da ne moze toliko stranaca biti u jednoj ekipi hhehehhehehe :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 26, 2012 Dobro vece svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 26, 2012 Dobro vece svima Dobro vece sasa i tebi Ima li snijega u sarajevu Lenka, i moj i tvoj hokej 0-0 , hocemo li ostati obojica bez bodova u H2H ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lenka 0 Posted January 26, 2012 evo taman i ja gledam...nema gola ni za lijeka...ne znam kome je veca kvota bila na underu :) nek bude 2-1 rezultat za koga god, bolje nego 0-0 :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 26, 2012 evo taman i ja gledam...nema gola ni za lijeka...ne znam kome je veca kvota bila na underu :) nek bude 2-1 rezultat za koga god, bolje nego 0-0 :) Veca je kvota na under 5,5 kod mog para bila Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lenka 0 Posted January 26, 2012 evo gola....po belaju kod mene na pogresnoj strani Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 26, 2012 bar imas gol bar znas da igraju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lenka 0 Posted January 26, 2012 evo i kod tebe gola...isto na pogresnoj strani...a jesmo se zalili kad je bilo 0-0 na obe utakmice...sad je vjerojatnije da ce bit 0-0 rez para izmedju tebe i mene u tebe jos gora situacija iz trena u tren...2-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 26, 2012 evo i kod mene golova 2-0 protiv mene miroljubivo 0-0 hehehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 26, 2012 Koliko postova imam do sada ovaj mjesec?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 26, 2012 Koliko postova imam do sada ovaj mjesec?? Pogledaj tabelu imas tamo pocetni broj Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 26, 2012 Pogledaj tabelu imas tamo pocetni broj 3189.....A koliko moram imati do kraja oog mjeseca?? Quote Share this post Link to post Share on other sites