mostovoj 44 Posted January 26, 2012 Damir Desnica je sjajan igrac bio....Kad se samo setim tog meca,i koliko sam bio besan,gledajuci sta sudije rade Rijeci... Meni je u sjecanju radio prijenos tako da ne vjerujem da si to mogao gledati live. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 26, 2012 ma promašit ćeš i ti tako da mi je svejedno Nisi daleko do istine samo sto je problem sto nece par nikako da mi pocne non stop ga odlazu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted January 26, 2012 Cisto malo ako nekog zanimaju promene u trenerskom sastavu NFL ekipa... http://www.bet-club.com/forum/topic/16923-nfl/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 Nisi daleko do istine samo sto je problem sto nece par nikako da mi pocne non stop ga odlazu možda bolje tako nego da ti počne pa ga promašiš Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 zagrijavaju se Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 26, 2012 zagrijavaju se Znaci pocelo zagrijavanje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 26, 2012 expekt i bwin za "arbeitere" bi trebalo malo manje postova..... moraćemo srediti da pojedinci mogu pozajmljivati drugima postove, ja imam uvek za prodaju min 10 karata za uslov takmičenja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 Znaci pocelo zagrijavanje izgubit će tvoj moraćemo srediti da pojedinci mogu pozajmljivati drugima postove, ja imam uvek za prodaju min 10 karata za uslov takmičenja ja imam 118 postova viška bolje bi bilo da se prodaju postovi, nego da pojedinci preplave forum glupostima zadnja 3 dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 26, 2012 igrao sam Milan - Lazio X2, i pao mi mrak na oči čim sam vidio da je rockytomas stavio 1 u H2H pozz ahaha ala me dobro nasmeja ,pa sto nisi cekao da stavim tip kakvu seriju sam imao u H2H sad cu da promasujem ali nisam ni ja bas bio siguran u tip ali nije bilo sta vec da se igra osim Penjarola a to je mala kvota za 1 sad ga Dino stavio 1-1 idem da uplatim X-1 ha ha moguće, navodno je bio slavan u to vrijeme To je bilo 8 godina prije nego sam se rodio, ko bi to sve popamtio nego, odigram na hazarderu Galatasaray - Olympiakos 2 (ne uključujuči produžetke) @ 2.20 zato jer je 2 s produžecima bila kvota 2.15 završilo je: 69-69 itekako je bio popularan , igracina , ali tad su imali bas pravu ekipu , bilo je bas par ekipa koje su imale jake ekipe , Slodoba Tuzla, Velez,Zeljo,Radnicki Nis ...tad velika cetvorka nije isla u goste po sigurne bodove kao sad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 26, 2012 pozz ahaha ala me dobro nasmeja ,pa sto nisi cekao da stavim tip kakvu seriju sam imao u H2H sad cu da promasujem ali nisam ni ja bas bio siguran u tip ali nije bilo sta vec da se igra osim Penjarola a to je mala kvota za 1 sad ga Dino stavio 1-1 idem da uplatim X-1 ha ha hehe.... nisam imao izbora, vise nego skromna ponuda.... sretno sa prelazom, valjda ce neko pogoditi od nas dvojice Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 26, 2012 (edited) hehe.... nisam imao izbora, vise nego skromna ponuda.... sretno sa prelazom, valjda ce neko pogoditi od nas dvojice 1 je ,,siguran,, sto se kaze a za prelaz videcemo , zezam se da cu igrati iz X imam, cist 1 sa milanom i Standardom ma vazno da sam pogodio 1 bod imam sigurno , i juce nisam hteo da rizikujem mada mi nista nije znacilo a u 2 na makedoniju sam bio ubedjen ali Crni nije iskoristio penal kao Vidic protiv Slovenije Edited January 26, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 26, 2012 sutra rukomet dvica na Sloveniju @2.50 skoro pa sigurica Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 26, 2012 sutra rukomet dvica na Sloveniju @2.50 skoro pa sigurica uh ne bih se bas slozio mislim da ce Makedonija pobediti , imaju dobar tim i ogromnu podrsku publike Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 26, 2012 (edited) uh ne bih se bas slozio mislim da ce Makedonija pobediti , imaju dobar tim i ogromnu podrsku publike ne igra publika nego igraci ta ce publika Srbiju kostat poraza jer ce imati prevelik pritisak da moraju dobit a s kojim se nemogu nosit jer nemaju iskustvo igranja tako bitnih utakmica, a Hrvatska moze igrat neoptereceno jer ako izgube mogu se vadit da su igrali protiv domacina al najpametnije je bjezat od ovog para.. ovo govorim ako bi moro igrat, igro bi na pobjedu Hrvatske zaboravih napisat... makedonija ima 6-7 dobrih igraca al igraca koji igraju cijelo vrijeme i vidjelo se da padaju u zavrsnici zbog umora i dekocentracije Edited January 26, 2012 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 26, 2012 (edited) ne igra publika nego igraci ta ce publika Srbiju kostat poraza jer ce imati prevelik pritisak da moraju dobit a s kojim se nemogu nosit jer nemaju iskustvo igranja tako bitnih utakmica, a Hrvatska moze igrat neoptereceno jer ako izgube mogu se vadit da su igrali protiv domacina al najpametnije je bjezat od ovog para.. ovo govorim ako bi moro igrat, igro bi na pobjedu Hrvatske da ali imaju i dobre Igrace onaj Lazarov rastura ali su i kao ekipa slozni i borbeni , a za Srbija-Hrvatska nije za igru ja sam mislio under ali su preterali sa granicom 46.5 tako da je rizicnoinace za Mtf od sutra pocinje pravilo zadnjih 5 dana kad se nesme staviti isti par a Unibet zeza izgleda da je samo vas isplatio i dalje nece Edited January 26, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites