Davor_92 12 Posted January 26, 2012 Ma to je bilo i ovdje, ali nisam to racunao . kod mene apsolutno ništa Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted January 26, 2012 dobri dan narode... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 26, 2012 kako nezvanicno saznaje bet times mali stefan se sa lopatom u rukama uspio probiti do dnevnog boravka... ostaje mu jos da prodje veoma zahtjevnu dionicu spavace sobe i kuhinje da bi doso do svoje sobe obilaznim putem preko prelaza hodnik - WC... veliki snijezni nanosi usporavaju njegov napredak al znajuci da u njemu cuci veliki biatlonas male tajne iz tog sporta uveliko mu pomazu u probijanju... vise informacija u narednim satima a svaki cas ocekujemo direktno ukljucenje samog stefana sa informacijama iz prve ruke, radi se na uspostavi veze... reklame pa se vracamo u studio 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 26, 2012 Sa dubokom tugom i žalosti javljamo svim forumašima, registrovanim korisnicima i nelogovanim gostima, da je naš: stefan97cz 01.01.2012 - 31.01.2012 nakon duge i teške borbe preselio iz zone dobitnika na Unibet Hazarderu u svom 25 danu takmičenja. Iza tebe su ostali mnogobrojni promašaji, sitni dobici i velika nada da će biti bolje jednog dana. Vjerovao si u biatlon, u koševe, golove ali uzalud, okrutni život i grubi i loši rezultati su bili jači. Mislili smo da možeš, da si jak, ali.... Pomen i post sjećanja na stefanov lik i djelo održaće se 26.01.2012 u Bet Club Caffe-u. Ožalošćeni: emir1983, Davor_92, Sasa, milance23, pirlo, kao i porodice Unibet, Bwin, Expekt i ostale mnogobrojne lokalne kladionice. Sa verom u njega i u njegov borbeni duh,ocekujem da ce vaskrsnuti,i naciniti veliki preokret na tabeli u Hazarder-Unibet takmicenju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 26, 2012 Naše crne slutnje su se ispostavile tačnima: http://www.nezavisne.com/novosti/gradovi/Doder-Zbog-snijega-problemi-u-Han-Pijesku-i-Sokocu-125386.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 26, 2012 Sa verom u njega i u njegov borbeni duh,ocekujem da ce vaskrsnuti,i naciniti veliki preokret na tabeli u Hazarder-Unibet takmicenju! ocekuje ga tezak put... prvo borba sa snijegom pa jos teza borba sa kladionicom Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 26, 2012 (edited) za one koji zele zaraditi na anketama (samo Srbija i Hrvatska): https://www.marketag...wreg_start.aspx Edited January 26, 2012 by emir1983 Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted January 26, 2012 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 26, 2012 (edited) Danas mi lepo počeo dan. Pogodio Nadala -live kv -2,55. a i ovo; Samo tako da nastavi! Edited January 26, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 26, 2012 Dobar dan!! ..danas baš nekako i nemam ispiraciju za klađenje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 26, 2012 Dobar dan!! ..danas baš nekako i nemam ispiraciju za klađenje nemam ni ja a i kako cemo je imati kad nema ponude Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 26, 2012 Kakvo takticko nadmudrivanje u H2H finalu. Vec je 16.30 i niko osim mene jos nije postavio par. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 26, 2012 Dobar dan iz subcanog Ivanca Sto mu gromova jos 30-ak dana i moglo bi se desiti da zima prodje sasvim bez snijega, a toga se ni najstariji ne sjecaju. kod mene napadao lepo, dosad nije bilo trunke snega Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 26, 2012 (edited) Danas mi lepo počeo dan. Pogodio Nadala -live kv -2,55. a i ovo; Samo tako da nastavi! cestitke ja sam na manje uloge igrao Zvezda 2 i 2/2, povuklo me od jucer Edited January 26, 2012 by emir1983 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 26, 2012 kod mene napadao lepo, dosad nije bilo trunke snega Jedino to i priznam. Ili da ga ima vise od 30 cm ili bolje da ga nema. Quote Share this post Link to post Share on other sites