Chume 0 Posted January 26, 2012 Dobar dan svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 26, 2012 Danas mi lepo počeo dan. Pogodio Nadala -live kv -2,55. a i ovo; Samo tako da nastavi! lepo si ovo osetio, ali ne pise nigde ulog krijes ga ko zmija noge Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 26, 2012 Kakvo takticko nadmudrivanje u H2H finalu. Vec je 16.30 i niko osim mene jos nije postavio par. kasnije nece biti dovoljno parova da ostala sedmorica nesto postave Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 26, 2012 Kakvo takticko nadmudrivanje u H2H finalu. Vec je 16.30 i niko osim mene jos nije postavio par. zato ga ja izbegavam igrati, nisam igrao 3 meseca, evo za sledeci sam se prijavio. u h2h bez srece i taktike nema te nigde, mozes gadjati 20/20 al ces ispasti Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 26, 2012 zato ga ja izbegavam igrati, nisam igrao 3 meseca, evo za sledeci sam se prijavio. u h2h bez srece i taktike nema te nigde, mozes gadjati 20/20 al ces ispasti Vidis da je ipak moguce do finala doci. Ja sam svaki par stavio prakticki prije podne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 26, 2012 ...mozes gadjati 20/20 al ces ispasti Ma, nije baš tako Bane! Znam da se voliš pjesnički izražavati! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 26, 2012 (edited) Vidis da je ipak moguce do finala doci. Ja sam svaki par stavio prakticki prije podne. i sad ce te mangupi sprcati, te si se dzabe trudio mesec dana salim se, sretno Ma, nije baš tako Bane! Znam da se voliš pjesnički izražavati! a imao ja jednom 13 dal 14 uzastopnih pogodaka i to sve po 2 boda, al u finalu od pobednika do tragicara zavrsim po obicaju ispod crte Edited January 26, 2012 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 a imao ja jednom 13 dal 14 uzastopnih pogodaka i to sve po 2 boda, al u finalu od pobednika do tragicara zavrsim po obicaju ispod crte ja sam imao 10 zaredom pa završio 5. još se sjećam Ajaxa u zadnjem kolu Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 26, 2012 dobro vece narode Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 26, 2012 kakva luda utakmica Sudan -AngolA Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 Talijanski milijarder i vlasnik Pro Recca: Kupit ću NK Rijeku - 24sata Jedna dobra vijest za Tuta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 26, 2012 Zdravo svima...evo i mene..e da vidim sta ima za finala da se postavi :) Talijanski milijarder i vlasnik Pro Recca: Kupit ću NK Rijeku - 24sata Jedna dobra vijest za Tuta Eto ga sad cemo imati balkanskog Anzhija...:) sta mislite koji ce prvi transfer biti? Tevez! :) ako to bude tako, eto Tutu zarade od turisticke sezone :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 26, 2012 Talijanski milijarder i vlasnik Pro Recca: Kupit ću NK Rijeku - 24sata Jedna dobra vijest za Tuta Hehhe Davore šta mislis hoce li nam onda Tuto davati dojave iz tabore Rijeke ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 26, 2012 Talijanski milijarder i vlasnik Pro Recca: Kupit ću NK Rijeku - 24sata Jedna dobra vijest za Tuta meni je Rijeka omiljeni klub u Hrvatskoj, ali su me par puta skorije opalili dobro po usima, tako da su se simpatije smanjile Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 26, 2012 E sada cemo imati dobrih infoa kad im se Tuto uglavi u novu Upravu hehehe samo jos da ga mi kandidujemo za clana uprave Quote Share this post Link to post Share on other sites