liliputanac 0 Posted January 26, 2012 3189 na pocetku mjeseca sad 3259 ovaj mjesec do sada 70 3189.....A koliko moram imati do kraja oog mjeseca?? U koliko takmicenja si ucestvovao x30 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 3189.....A koliko moram imati do kraja oog mjeseca?? koliko natjecanja si igrao * 30 Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 26, 2012 koliko natjecanja si igrao * 30 expekt i bwin za "arbeitere" bi trebalo malo manje postova..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 expekt i bwin za "arbeitere" bi trebalo malo manje postova..... ti si onda skupio svoje za ovaj mjesec Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 26, 2012 za svaki slucaj ti obezbijedi jos da dodjes do 90 hehehe nemoj ni jedan vise da bi ja imao sansu da dobijem neku nagradu Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 26, 2012 Prijatelji, idem na spavanje jer sam umoran kao pas.....A gdje je još radna subota???? Laku noć!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 Prijatelji, idem na spavanje jer sam umoran kao pas.....A gdje je još radna subota???? Laku noć!! laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 26, 2012 evo lenka tvoji 1-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lenka 0 Posted January 26, 2012 liliputanac moji izjednacise :) imaju jos 10 min da skroz preokrenu brzi si od mene par sekundi :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 igrao sam Milan - Lazio X2, i pao mi mrak na oči čim sam vidio da je rockytomas stavio 1 u H2H Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted January 26, 2012 igrao sam Milan - Lazio X2, i pao mi mrak na oči čim sam vidio da je rockytomas stavio 1 u H2H heheh red je da i on promasi, gledaj na taj za tebe pozitivni nacin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lenka 0 Posted January 26, 2012 ja sam kontao tako na hv71 odigrat 1 ... bilo bi bolje za mene :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 heheh red je da i on promasi, gledaj na taj za tebe pozitivni nacin 5. minuta 0-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 26, 2012 Talijanski milijarder i vlasnik Pro Recca: Kupit ću NK Rijeku - 24sata Jedna dobra vijest za Tuta Ne vjerujem da će išta od toga da se dogodi. Ali čuda se ipak znaju dogoditi. Pa možda i na Kantridi. No, nekoć je Rijeka na Kantridi pregazila Real i da nije bilo sudačke nepravde u uzvratu, tko zna dokle bi Rijeka stigla. Real je i tada kod sudaca bio 'veliki klub'. Kup UEFA 24.10.84 - Rijeka - Real Madrid - 3:1 http-~~-//youtu.be/EcWvklabfvM Quote Share this post Link to post Share on other sites