rockytomas 15 Posted January 26, 2012 (edited) Caracas promasio penal , Dinno ih potplatio Edited January 26, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 26, 2012 1-0 za Penjarol Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 nije Dinno lud Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 26, 2012 možda bolje tako nego da ti počne pa ga promašiš malo prostora djecaci za mjesto u vrhu Hazardera, stize uragan Emir, jacine 7, pomeo je vec stefana u crno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 malo prostora djecaci za mjesto u vrhu Hazardera, stize uragan Emir, jacine 7, pomeo je vec stefana u crno pazi se, imam dojavu za sutra, sigurnost 30% Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 26, 2012 nije Dinno lud pametnoo je odigrao , ja nisam hteo da cekam toliko dugo , ali dobro 1 bod je tu a tiket mi prolazi sto je najbitnije malo prostora djecaci za mjesto u vrhu Hazardera, stize uragan Emir, jacine 7, pomeo je vec stefana u crno samo da ne bude kao za Mtf , ukinuli su podrsku na Hrvatskom i sad se taj menadzer vadi da on vise nema veze sa unibetom i da nema vise uplata Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 27, 2012 malo prostora djecaci za mjesto u vrhu Hazardera, stize uragan Emir, jacine 7, pomeo je vec stefana u crno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 27, 2012 gledam i ne verujem da jos nisu izasle kvote za rukomet polufinala u mozzartu i balkanbet kladionicama, jebote gde ja zivim. a parovi se znali jos juce. koje su to picke od kladionica strasno laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 27, 2012 Niti živim od Rijeke niti od povijesti, niti me nogomet zanima. Dobar dan.... Tutoja ne zanima nogomet???? Ni mene ne zanima nogomet ali uvijek sam ja za Muru - jer sam ja jedan od brojnih navijača koji volimo Muru i nisam kriv da volim Muru dok sam živ...... I naš moto je ovakav : Ljubim Muro nisem kriv, ljubil jo bom dokler sem živ!! Quote Share this post Link to post Share on other sites