Davor_92 12 Posted January 26, 2012 s tvicentijeva 2 pogotka imamo +200, znači 967 bodova imamo još 6 dana za totalni preokret, pamet u glavu Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 26, 2012 s tvicentijeva 2 pogotka imamo +200, znači 967 bodova imamo još 6 dana za totalni preokret, pamet u glavu ahahaha to je toliko blizu da možemo čekati da ni promašuju svoje parove! ahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 od mene za danas: Vrsta takmičenja: Nogomet, Prijateljska utakmica Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 15:15 Naziv para: Wolfsburg (Am) - Salzburg Tip para: Salzburg -1.5 Tečaj: 3.350 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 26, 2012 da sam znao da ovako dobro stojimo iso bi danas sa sigurnijim parom... ovako sam postavio par samo zbog kvote kontajuci da i dalje debelo zaostajemo za vodecim od mene za danas: Vrsta takmičenja: Nogomet, Prijateljska utakmica Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 15:15 Naziv para: Wolfsburg (Am) - Salzburg Tip para: Salzburg -1.5 Tečaj: 3.350 jesi li ovo onako lupio ili mislis da stvarno moze proci... znas li da nam prvi bjezi samo 300 bodova i da nema potrebe ganjati neke velike kvote... al ako mislis da moze proci onda nek si odigro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 jesi li ovo onako lupio ili mislis da stvarno moze proci... znas li da nam prvi bjezi samo 300 bodova i da nema potrebe ganjati neke velike kvote... al ako mislis da moze proci onda nek si odigro kad sam ja nešto lupio bezveze? kvota na Salzburg je skočila sa 1.35 na 1.80 zato jer je Salzburg i jučer igrao jednu prijateljsku utakmicu, pa je tu faktor umora igrača. Međutim, Salzburg je igrao sa 2 različita sastava, svaki po poluvrijeme, tako da sumnjam da su igrači previše umorni nakon 45 minuta igre inače Salzburg je jučer pobjedio najvjerojatnijeg budućeg Budesligaša Greuther sa 1-0 Wolfsburg II je član 4. lige, i to dosta loš, s obzirom da se nalaze u donjem dijelu tablice. Po meni je ovo veliki valuebet, igrao sam ga i za svoju lovu Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 26, 2012 Već sam i ja razmišljao dal da lupam velike koef. jer prvi mi bježi nekih 600 bodova! Ali reko ajde idem na normalne koef. i za sada se to isplati i bribližujem se prvome Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 Vrsta takmičenja: Nogomet, Coppa Italia Naziv kladionice: Bwin Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Milan - Lazio Tip para: X2 Tečaj: 2.100 igrač prije mene je igrao X, mogu li ja X2 ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 26, 2012 Vrsta takmičenja: Nogomet, Coppa Italia Naziv kladionice: Bwin Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Milan - Lazio Tip para: X2 Tečaj: 2.100 igrač prije mene je igrao X, mogu li ja X2 ? mislim da nemoze jer je nastupilo pravilo zadnjih 5 dana a tad ako neko postavi jedan par vise niko nista nemoze igrat sto ima veze sa tim parom, mislim da je tako nekako bilo pravilo ako ga nisu promijenili jer stalno nesto mjenjaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 26, 2012 mislim da nemoze jer je nastupilo pravilo zadnjih 5 dana a tad ako neko postavi jedan par vise niko nista nemoze igrat sto ima veze sa tim parom, mislim da je tako nekako bilo pravilo ako ga nisu promijenili jer stalno nesto mjenjaju zadnjih 5 dana je od sutra Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 26, 2012 Ja nemam pojma ja se držim svojih NBA košarkaša! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 26, 2012 Ja danas odmaram jer je ocajna ponuda... bolje i to nego da gubimo bodove bezveze... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 26, 2012 Angola dva puta vodila i na kraju smotanci ne pobediše. A verovao sam u njih . ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 26, 2012 Nismo danas baš nešto profitirali!!! Ja se nadam da mi se to samo čini! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 26, 2012 Nismo danas baš nešto profitirali!!! Ja se nadam da mi se to samo čini! Dan je ipak bio uspešan , Mi smo dodali +100. BestEuroBets izgubili 100 bodova, tako da mi imamo +867, a oni +1102,6! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 26, 2012 Ajde super! Quote Share this post Link to post Share on other sites