micha 27 Posted January 26, 2012 Dan se počinje sa sledećim bodovnim stanjem: Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 27, 2012 Na žalost dan krećemo sa mojih -15, opet me P. Pierce zeznuo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 27, 2012 Na žalost dan krećemo sa mojih -15, opet me P. Pierce zeznuo! Gledajmo to sa pozitivnije strane. Bolje -15 nego -200. A ja sam mislio da danas odnaram, ali sam morao ovo da odigram Vrsta takmičenja: Football, Africa Cup of Nations Naziv kladionice: WillHill Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 20:00 Naziv para: Gabon v Morocco - Draw No Bet Tip para: 1 Tečaj: 2.000 Možda je Maroko bolji, ali tu je domaći teren i mislim da će imati više želje i motiva za pobedu Gabonci. Čak mislim da će Gabon pobediti, ali za svaki slučaj neka ga ovo draw no bet.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 27, 2012 Ali moglo je i biti bolje npr +170 bodovaQ ahahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 27, 2012 Ja ne znam sta da odigram, da li nesto da probam ili ne jos razmisljam.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 27, 2012 Moram priznati da sam ugodno iznenađen stanjem na tabeli,zadnji put kad sam gledao bili ste debelo u minusu!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 27, 2012 Moram priznati da sam ugodno iznenađen stanjem na tabeli,zadnji put kad sam gledao bili ste debelo u minusu!! Sa -1200 popeli smo se na +867 krenulo nas... Danas kontam da odigram everton - fulham da go pada od 31 minute do kraja sta mislite o tome???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 27, 2012 Vrsta takmičenja: ENGLESKA: FA Cup Naziv kladionice: Expekt Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 21:00 Naziv para: Everton - Fulham Vrijeme prvog gola Tip para: 31. minuta ili poslije Tečaj: 2.100 Da probam pa sta bude jer nista drugo mi nije palo na pamet.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 27, 2012 od mene: Vrsta takmičenja: Tenis - Heilbronn Naziv kladionice: Bwin Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 19:30 Naziv para: Berrer M. (Ger) - Stebe C-M. (Ger) Tip para: 2 Tečaj: 2.000 Vrsta takmičenja: Tenis - Honolulu Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 21:00 Naziv para: Ito T. (Jpn) - Kudla D. (Usa) Tip para: 1 Tečaj: 1.660 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 27, 2012 Šteta za Gabon preokrenuli su utakmicu i na kraju primili gol u zadnjim minutama, ali ajde bar nismo izgubili 100 bodova, a dobili smo 100 bodova na Stebeu, ali i tih 100 bodova smo zgubili na Evertonu još nas jedino može spasiti ovaj Ito!!! Šteta za Gabon preokrenuli su utakmicu i na kraju primili gol u zadnjim minutama, ali ajde bar nismo izgubili 100 bodova, a dobili smo 100 bodova na Stebeu, ali i tih 100 bodova smo zgubili na Evertonu još nas jedino može spasiti ovaj Ito!!! ne vjerujem Gabon poveo u 98 minuti, a koliko sam vidio mislim da su ovi prvi dva para fulali danas! Tako da smo sada jako blizu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 27, 2012 1.Bet-Club ............ +1018 2.BestEuroBETs - +902,6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 27, 2012 1.Bet-Club ............ +1018 2.BestEuroBETs - +902,6 Tu su ubrojani bodovi i od ovog tenisa Ito?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 27, 2012 Da sve je tu! Quote Share this post Link to post Share on other sites