Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pazi, to je zanimljivo da samo na sportskim susretima bude j.. animoziteta. Pazi, krenu igrat Srbija i Hrvatska i odmah mržnja na sve strane..S druge strane odu mi kolege, pa mi ode sestra u BG poslovno i uvijek samo dobra iskustva..

To je sve jebena politika umiješana u sport i od tud kreće.

Ja sam malo prepit pa sam došo mado jer se dovoljno dobro poznam da ne idem u klubove u wsjebanom raspoloženju

Kad malo odrasteš shvatit ćeš da se na provokacije ne odgovara provokacijama. Tu lekciju ako ne savladaš bit ćeš uvijek nisko u hranidbenom lancu

Pazi, to je zanimljivo da samo na sportskim susretima bude j.. animoziteta. Pazi, krenu igrat Srbija i Hrvatska i odmah mržnja na sve strane..S druge strane odu mi kolege, pa mi ode sestra u BG poslovno i uvijek samo dobra iskustva..

To je sve jebena politika umiješana u sport i od tud kreće.

Ja sam malo prepit pa sam došo mado jer se dovoljno dobro poznam da ne idem u klubove u wsjebanom raspoloženju

Kad malo odrasteš shvatit ćeš da se na provokacije ne odgovara provokacijama. Tu lekciju ako ne savladaš bit ćeš uvijek nisko u hranidbenom lancu

CEK,CEK A ONO JUCE KOJI TI JE KOMENTAR NA ONO DA JE NEKO TEBI RADIO !!!!????

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

CEK,CEK A ONO JUCE KOJI TI JE KOMENTAR NA ONO DA JE NEKO TEBI RADIO !!!!????

sta pritisnes pa dvaput kopiras neciji post... ja pokusavam cijelo vrijeme, pritisnem sve i svasta al nikako da mi uspije :whaat::77tooth:

Edited by Nadrealista
Posted

sta pritisnes pa dvaput kopiras neciji post... ja pokusavam cijelo vrijeme, pritisnem sve i svasta al nikako da mi uspije :whaat::77tooth:] :whaat::77tooth:

samo mi zabij mu moram da ga brisem!!TI ME UVEK NASMIJES!!!!! :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Posted

odigram X na Slovenija Makedonija i debil promasi cisti zicer tri sekunde prije kraja za izjednacenje :smile_redcard: ostaje mi da cekam X u nekoj od ostale dvije utakmice a najbolje bi bilo kad bi bio u obje :icon_biggrin:

pa jesi igrao one 25-tog dve dosle X Hrvati i Francuzi , ja tad prestao

lijepo je veceras biti bosanac...bez brige i pameti... :icon_biggrin:

zbogom Bosno odo u Sarajevo na deset upola sa lukom :icon_razz:
Posted

pa jesi igrao one 25-tog dve dosle X Hrvati i Francuzi , ja tad prestao

zbogom Bosno odo u Sarajevo na deset upola sa lukom :icon_razz:

i ja taman tad presto, igro dva kola i nije bilo a tad se igralo 6 utakmica pa reko ode 20 eura a pitanje je hoce li bit :icon_biggrin: