Almiric 5 Posted January 27, 2012 Ja sam fakat mislio da ce ovaj skot malo bolji otpor pruziti...ali razlika je izgleda ogromna.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 27, 2012 Dobro jutro Nemoj to opet shvatiti kao provokaciju, ali jesi li primjetio i to da svaki post koji qotas citiras dva puta. Dobro jutro Nemoj to opet shvatiti kao provokaciju, ali jesi li primjetio i to da svaki post koji qotas citiras dva puta. samo mi dva puta citira od pre neki dan a posle onog juce mi je sve bilo jasno!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 27, 2012 Valjda ce koji gem do kraja meca osvojiti ovaj Murray :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted January 27, 2012 Valjda ce koji gem do kraja meca osvojiti ovaj Murray :) krenulo ga je !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 27, 2012 Rekoh ja da ce Murray dobiti drugi set ali ipak mislim da nema sanse za mec... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 27, 2012 (edited) Malo vise tolerancije i kulture nije na odmet .Svako ima pravo da navija za koga hoce. Edited January 27, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted January 27, 2012 Malo vise tolerancije i kulture nije na odmet .Svako ima pravo da navija za koga hoce. tako je zato cemo i pobijediti!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 27, 2012 tako je zato cemo i pobijediti!!! Ako tako bude ja cu ti srdacno i cestitati .samo ti zameram na recniku koji upotrebljavas.Jer na ovom forumu nisam imao prilike da citam takve izjave i uvrede.nadam se da ti je to samo izletelo. a neka bolji uvek pobedi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted January 27, 2012 Ako tako bude ja cu ti srdacno i cestitati .samo ti zameram na recniku koji upotrebljavas.Jer na ovom forumu nisam imao prilike da citam takve izjave i uvrede.nadam se da ti je to samo izletelo. a neka bolji uvek pobedi. pa naravno sportski duh uvjek pobjeduje!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted January 27, 2012 Krenuo Marray!! treci set uzeo brake!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 27, 2012 Evo brejka skota, Djokovic mi izgleda malo izgubljen... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 27, 2012 Vracen brejk.... sta se desava sa Novakom?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted January 27, 2012 Vratio Jole brake!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 27, 2012 Opasan mec...tezak sada za prognoze.... 4:4 u trecem setu... Quote Share this post Link to post Share on other sites