Jump to content

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mogo bi ga Nadal dobit u finalu ako se Novak toliko patio sa Murrayem... mislim da ce bit veca kvota na Nadala, mozda preko 2

mislis prekosutra nece nadal da se odmara a nole ne igra se u nedelju a u subotu su zene

Posted

Onakav Nadal, kao sto je bio protiv Federera, je za mene favorit protiv Djokovica.... covjek je stizao sve zivo.,.. e sada je pitanje koliko je istrosen, mada ima dovoljno vremena za opravaka, a i Djokovic se danas vidno istrosio, mislim da ce njemu trebati vise odmora nego Nadalu.... u svakom slucaju bice vise nego dobro i neizvjesno finale :48thumbsup:

evo sad sam gledo, kvota na Djokovica oko 1.60 - 1.70 a na Nadala oko 2.10 - 2.20

Posted (edited)

Dobar dan!

Dobro jutro

pun pogodak.

danas tri polufinala za Srbiju ;

Djokovic,vaterpolo i rukomet!!!!

:icon_eek:

Prvo prošlo. Svaka čast Đokoviću, pokazao je zašto je trenutno najbolji, Marej je pokazao da je još daleko od samog vrha. Psiha je odigrala glavnu ulogu u sjajnom meču.

Razmisljam sta da odigram danas u rukometu? Iskreno, mislim da je Hrvatska ipak malo favorit, bolje su mi izgledali dosad, no domaci teren i naboj moze preokrenuti sve...Nisam se jos odlucio, dvoumim se izmedju manjeg broja golova i X2 opcije....

Najbolje je ništa ne igrati. Gledati , uživati, i svaki za svoje navijati!

Edited by micha
Posted

mislio sam da će Slovenci da pruže bolji otpor Makedoncima ali sada je na poluvremenu +4, hajde stisnite malo Slovenci imam hendikep na vas da ne gubite 4 i više razlike :icon_surprised:

Posted

Stvarno mi je jak ozao sto Makedonija nije usla u polufinale.Mislim da su zasdluzili ,pre Danaca.Danci su ih uugu dobil ikod 32-32 i makedonci su promasili napad 15-tak sec pre kraqja i danci im iz kontre zabil i 33!!! Steta!

:icon_eek:

Posted

mislio sam da će Slovenci da pruže bolji otpor Makedoncima ali sada je na poluvremenu +4, hajde stisnite malo Slovenci imam hendikep na vas da ne gubite 4 i više razlike :icon_surprised:

Eto Slovenci cak i povedose 18-19........

Posted

Moja prognoza: Srbija- Hrvatska 25:23.... Samo da "navijači" ne naprave nekakvo sranje koje će baciti u sjenu dobre igre i jedne i druge reprezentacije...

Posted

odigram X na Slovenija Makedonija i debil promasi cisti zicer tri sekunde prije kraja za izjednacenje :smile_redcard: ostaje mi da cekam X u nekoj od ostale dvije utakmice a najbolje bi bilo kad bi bio u obje :icon_biggrin: