stefan97czv 1 Posted January 27, 2012 Pazi, to je zanimljivo da samo na sportskim susretima bude j.. animoziteta. Pazi, krenu igrat Srbija i Hrvatska i odmah mržnja na sve strane..S druge strane odu mi kolege, pa mi ode sestra u BG poslovno i uvijek samo dobra iskustva.. To je sve jebena politika umiješana u sport i od tud kreće. Ja sam malo prepit pa sam došo mado jer se dovoljno dobro poznam da ne idem u klubove u wsjebanom raspoloženju Kad malo odrasteš shvatit ćeš da se na provokacije ne odgovara provokacijama. Tu lekciju ako ne savladaš bit ćeš uvijek nisko u hranidbenom lancu Pazi, to je zanimljivo da samo na sportskim susretima bude j.. animoziteta. Pazi, krenu igrat Srbija i Hrvatska i odmah mržnja na sve strane..S druge strane odu mi kolege, pa mi ode sestra u BG poslovno i uvijek samo dobra iskustva.. To je sve jebena politika umiješana u sport i od tud kreće. Ja sam malo prepit pa sam došo mado jer se dovoljno dobro poznam da ne idem u klubove u wsjebanom raspoloženju Kad malo odrasteš shvatit ćeš da se na provokacije ne odgovara provokacijama. Tu lekciju ako ne savladaš bit ćeš uvijek nisko u hranidbenom lancu CEK,CEK A ONO JUCE KOJI TI JE KOMENTAR NA ONO DA JE NEKO TEBI RADIO !!!!???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 28, 2012 (edited) CEK,CEK A ONO JUCE KOJI TI JE KOMENTAR NA ONO DA JE NEKO TEBI RADIO !!!!???? sta pritisnes pa dvaput kopiras neciji post... ja pokusavam cijelo vrijeme, pritisnem sve i svasta al nikako da mi uspije Edited January 28, 2012 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 28, 2012 sta pritisnes pa dvaput kopiras neciji post... ja pokusavam cijelo vrijeme, pritisnem sve i svasta al nikako da mi uspije ] samo mi zabij mu moram da ga brisem!!TI ME UVEK NASMIJES!!!!! :icon_lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 28, 2012 samo mi zabij mu moram da ga brisem!!TI ME UVEK NASMIJES!!!!! :icon_lol: http://www.youtube.com/watch?v=P1xCgpSG5W8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 28, 2012 odigram X na Slovenija Makedonija i debil promasi cisti zicer tri sekunde prije kraja za izjednacenje ostaje mi da cekam X u nekoj od ostale dvije utakmice a najbolje bi bilo kad bi bio u obje pa jesi igrao one 25-tog dve dosle X Hrvati i Francuzi , ja tad prestao lijepo je veceras biti bosanac...bez brige i pameti... zbogom Bosno odo u Sarajevo na deset upola sa lukom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 28, 2012 pa jesi igrao one 25-tog dve dosle X Hrvati i Francuzi , ja tad prestao zbogom Bosno odo u Sarajevo na deset upola sa lukom i ja taman tad presto, igro dva kola i nije bilo a tad se igralo 6 utakmica pa reko ode 20 eura a pitanje je hoce li bit Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 28, 2012 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=144634628987665&set=a.139764489474679.28177.100003233869016&type=1&ref=nf Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 28, 2012 toliko od mene: laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites