napadac 9 0 Posted January 29, 2012 ja ove kladionice i gov... nemeres pogodit nista ccc Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 29, 2012 ja ove kladionice i gov... nemeres pogodit nista ccc nada zadnja umire Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 29, 2012 nemisli tako nole!!!!!!! nemisli tako nole!!!!!!! a ni vaterpolisti!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 29, 2012 Danci danas dobili 5 miliona novih navijaca iz Hrvatske! aahahahahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 29, 2012 Danci danas dobili 5 miliona novih navijaca iz Hrvatske! aahahahahahaha Nisam siguran da jer bas tako. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 29, 2012 Nisam siguran da jer bas tako. . pusti ga vidis da je jedan obican kompleksas!!! 29.12.2012. srbija: 2 zlata 1 srebro hrvatska:1 bronza!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted January 29, 2012 ...ebo i jedne i druge a i ove trece bez ikakve medalje , meni u dzepu -20KM ... nemogu pogodit nigdje nista...a i oovi postovi mi sporo idu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 29, 2012 ...ebo i jedne i druge a i ove trece bez ikakve medalje , meni u dzepu -20KM ... nemogu pogodit nigdje nista...a i oovi postovi mi sporo idu... A cuj.. jednostavnije ti je onda namjerno promasiti ova zadnja dva dana i to s kvotama oko 30 i onda ne trebas ni postove. :icon_biggrin: Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 29, 2012 . pusti ga vidis da je jedan obican kompleksas!!! 29.12.2012. srbija: 2 zlata 1 srebro hrvatska:1 bronza!!! Kompleksaš??? ok ako ti tako misliš!!! Pa budimo realni Đoković je više sretno nego spretno pobijedio danas Nadala! U vaterpolu ako si gledao(a jesi) su suci navukli tu pobjedu Srbije, a što se tiče rukometa probali su i tu suci na kraju sa stalnim isključenjima Dancima ali se oni nisu dali!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted January 29, 2012 A cuj.. jednostavnije ti je onda namjerno promasiti ova zadnja dva dana i to s kvotama oko 30 i onda ne trebas ni postove. :icon_biggrin: kakav sam peh pogodio bih 30kvotu a nebih imao postova Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 29, 2012 Kompleksaš??? ok ako ti tako misliš!!! Pa budimo realni Đoković je više sretno nego spretno pobijedio danas Nadala! U vaterpolu ako si gledao(a jesi) su suci navukli tu pobjedu Srbije, a što se tiče rukometa probali su i tu suci na kraju sa stalnim isključenjima Dancima ali se oni nisu dali!! Ja ne znam o cemu ti pricas. Jesmo li mi gledali iste utakmice?????? Malo si pogresio, nisu tri srebrnre medalje, vec jedna zlatna u vaterpolu, jedan pehar Ao i srebrna u rukometu Novak je izgleda sretno po tebi na prvom mestu vec odavno, a sta ces imao je srece te je posle 6 sati borbe opet tukao Rafu Vaterpolisti su stvarno uz pomoc sudija pobedili, Srbija je imala samo 8 iskljucenja u polsednjoj cetvrtini svaki napad CG je bio sa igracem vise, a dva napada sa 2 igraca vise stvarno su sudije bile na strani Srbije Sto se tice rukometa, ocekivan pobeda Danaca , napad je stao, i setio se previse umor koji je stigao od posledice duela sa Hrvatskom.. Ali Srebro je srebro Budi malo realan i nauci da ne mrzis jer stvarno nije lepo od tebe. lep pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 29, 2012 . pusti ga vidis da je jedan obican kompleksas!!! 29.12.2012. srbija: 2 zlata 1 srebro hrvatska:1 bronza!!! Ne unosi pometnju na forum , i nemoj vise da pises velikim slovima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted January 29, 2012 autobus za banovice vec spreman Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 29, 2012 Ima li ko sta pametno za veceras? gledam sad slaba ponuda Quote Share this post Link to post Share on other sites