stefan97czv 1 Posted January 29, 2012 Ja ne znam o cemu ti pricas. Jesmo li mi gledali iste utakmice?????? Malo si pogresio, nisu tri srebrnre medalje, vec jedna zlatna u vaterpolu, jedan pehar Ao i srebrna u rukometu Novak je izgleda sretno po tebi na prvom mestu vec odavno, a sta ces imao je srece te je posle 6 sati borbe opet tukao Rafu Vaterpolisti su stvarno uz pomoc sudija pobedili, Srbija je imala samo 8 iskljucenja u polsednjoj cetvrtini svaki napad CG je bio sa igracem vise, a dva napada sa 2 igraca vise stvarno su sudije bile na strani Srbije Sto se tice rukometa, ocekivan pobeda Danaca , napad je stao, i setio se previse umor koji je stigao od posledice duela sa Hrvatskom.. Ali Srebro je srebro Budi malo realan i nauci da ne mrzis jer stvarno nije lepo od tebe. lep pozdrav Ja ne znam o cemu ti pricas. Jesmo li mi gledali iste utakmice?????? Malo si pogresio, nisu tri srebrnre medalje, vec jedna zlatna u vaterpolu, jedan pehar Ao i srebrna u rukometu Novak je izgleda sretno po tebi na prvom mestu vec odavno, a sta ces imao je srece te je posle 6 sati borbe opet tukao Rafu Vaterpolisti su stvarno uz pomoc sudija pobedili, Srbija je imala samo 8 iskljucenja u polsednjoj cetvrtini svaki napad CG je bio sa igracem vise, a dva napada sa 2 igraca vise stvarno su sudije bile na strani Srbije Sto se tice rukometa, ocekivan pobeda Danaca , napad je stao, i setio se previse umor koji je stigao od posledice duela sa Hrvatskom.. Ali Srebro je srebro Budi malo realan i nauci da ne mrzis jer stvarno nije lepo od tebe. lep pozdrav aferim!! srebro sija zlatne boje!! autobus za banovice vec spreman a zbog cega zbog toga sto sam odgovorio evo vidio si svi ispadose sretno dobili a vilbek bi im sve po spisku da su navlacili treba znati priznati poraz znaci djokovic 1 na rang listi sretno!ma daj!!evo poceo novi lud zbunjen da se malo opustimo i dosta sa ovim utakmicama sveje proslo sada sledi pauza! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 29, 2012 aferim!! srebro sija zlatne boje!! mislim da malo treba da obuzdas tu tvoju decacku strast ! drzi se ti postova dobar dan i dobro vece , a o ostalom se ne bakci mnogo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted January 29, 2012 aferim!! srebro sija zlatne boje!! a zbog cega zbog toga sto sam odgovorio evo vidio si svi ispadose sretno dobili a vilbek bi im sve po spisku da su navlacili treba znati priznati poraz znaci djokovic 1 na rang listi sretno!ma daj!!evo poceo novi lud zbunjen da se malo opustimo i dosta sa ovim utakmicama sveje proslo sada sledi pauza! hahaha zemljače moj...jesil ti danas u + il - sve ostalo je ne bitno...pa i ovo jel il nije neko nekome navlacio...mi od tog nemamo nista... danas je sve KOMERCIJALA ! ps. i na ovom forumu nismo tu sto jedni druge volimo vec da nesto hajruju (zarade)... e zato idemo u tom pravcu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 29, 2012 (edited) mislim da malo treba da obuzdas tu tvoju decacku strast ! drzi se ti postova dobar dan i dobro vece , a o ostalom se ne bakci mnogo! Odakle dječače ? Ovdje hladan vjetar i snijeg u tragovima Uno , unooooo...Fiat unoooo Danas Inter i Palermo u dublu i zajebo Inter..Do sad sam se izvlačio i uspio sam doć na nulu. Mislim da mi je ovo dobar pokazatelj da odjebem kladu za danas Jebeni smajlići da ih jbm Edited January 29, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 29, 2012 (edited) Ima li ko sta pametno za veceras? gledam sad slaba ponuda Čekam Porta za milju i 300 naku,ali po ovome što vidim ovi su nabili gol i sad parkirali autobus u svom 16-ercu!! Edited January 29, 2012 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 29, 2012 Čekam Porta za milju i 300 naku,ali po ovome što vidim ovi su nabili gol i sad parkirali autobus u svom 16-ercu!! To sam baš snimao za preokret ili neku opciju 2:0 poluvrijeme Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 29, 2012 To sam baš snimao za preokret ili neku opciju 2:0 poluvrijeme No way!! 3:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted January 29, 2012 laku noccc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted January 29, 2012 Dobro vece.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 29, 2012 Sviđa mi se ova nova : Ko tebe laseroma ti njega Hansenom! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 29, 2012 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted January 29, 2012 Sviđa mi se ova nova : Ko tebe laseroma ti njega Hansenom! Defintivno strasan igrac....danas nije bilo resenja za njega... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 29, 2012 Ima li ko sta pametno za veceras? gledam sad slaba ponuda E da sam ti ranije video ovo pitanje,predlozio bih ti Marsej kojega sam i postavio na Hazarderu!Srecom po mene pa je pobedio! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 29, 2012 Defintivno strasan igrac....danas nije bilo resenja za njega... da se igro flaster na njemu siguran sam da ne bi dao 9 golova, mozda 4-5 al 9 ne bi Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted January 29, 2012 a sta ti radis budan u ova doba, jel se to druzis sa njom kad je žena "umorna" nas dvoje se sporazumimo bez ikakvih tenzija tubize-vize 1-X provereno evo vam jedna dojava direktno iz Belgije!! prejak si ,imaš čak i dojave ......mogao bi neko ici u banovice..... autobus za banovice vec spreman a gdje se nalaze ti banovici ? Quote Share this post Link to post Share on other sites