Nadrealista 13 Posted January 30, 2012 http://www.24sata.hr...go-druge-251751 sve me vise podsjecaju na nase balkanske lige gdje je uvijek sudija kriv kad gubis a kad dobijas onda je to zato sto dobro igras, ne zato sto je sudija sudio za tebe... pogotovo kad igraju el clasico, polomise se ganjajuci sudiju... mislim i na real i barcu Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 30, 2012 Jel imate i vi problem sa pejstanjem teksta u topic od kad je ovaj novi forum na snazi?? ..a i smajlići kidaju živce!! :( Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 30, 2012 Dobar dan svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 30, 2012 Jel imate i vi problem sa pejstanjem teksta u topic od kad je ovaj novi forum na snazi?? ..a i smajlići kidaju živce!! :( jel te to cantona nagovorio da se zalis, da ne bude da samo njemu smeta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 30, 2012 sve me vise podsjecaju na nase balkanske lige gdje je uvijek sudija kriv kad gubis a kad dobijas onda je to zato sto dobro igras, ne zato sto je sudija sudio za tebe... pogotovo kad igraju el clasico, polomise se ganjajuci sudiju... mislim i na real i barcu idu mi na živce više i jedni i drugi, ali to šta Xavi priča je van svakog mozga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 30, 2012 sve me vise podsjecaju na nase balkanske lige gdje je uvijek sudija kriv kad gubis a kad dobijas onda je to zato sto dobro igras, ne zato sto je sudija sudio za tebe... pogotovo kad igraju el clasico, polomise se ganjajuci sudiju... mislim i na real i barcu Ali ipak je istina da se fudbalere Barcelone puno udara kako bi ih sprijecili u neprestanim napadima...Valja i to izdrzati... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 30, 2012 sve me vise podsjecaju na nase balkanske lige gdje je uvijek sudija kriv kad gubis a kad dobijas onda je to zato sto dobro igras, ne zato sto je sudija sudio za tebe... pogotovo kad igraju el clasico, polomise se ganjajuci sudiju... mislim i na real i barcu To se zove moderan fudbal koji se igra i van terena! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 30, 2012 Sta mislite o danasnjem tip prelaz X/2 Osasuna vs Atletico Madrid? Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 30, 2012 Sta mislite o danasnjem tip prelaz X/2 Osasuna vs Atletico Madrid? Ne mislim nista, ne igram to jer Atletico je zadnji put imao takav prelaz 1932 godine kada je igrao protiv Salamance 0-2 (0-0), tad i nikad vise Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 30, 2012 Ne mislim nista, ne igram to jer Atletico je zadnji put imao takav prelaz 1932 godine kada je igrao protiv Salamance 0-2 (0-0), tad i nikad vise Ma i ja mislim da su vece sanse da vas napadnu vrane nego da se to desi...nego ovaj mi jedan jeran uporan u tom tipu :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 30, 2012 Sta mislite o danasnjem tip prelaz X/2 Osasuna vs Atletico Madrid? pa gledajuci logiku to je nekako najrealniji prelaz... atletico je jaca ekipa i trebo bi dobit a osasuna nije toliko losa pa mozda na poluvremenu izvuce X Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 30, 2012 gledao sam malo po forumima i evo statistike za taj mec: 1/1 igrano 1.598.632 puta 1/X igrano 569.782 puta 1/2 igrano 1.589.578 puta X/1 igrano 323.862 puta X/X igrano 759.823 puta X/2 samo 1 (username dinnos) 2/1 igrano 2.158.832 puta 2/X igrano 751.596 puta 2/2 igrano 2.159.478 puta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 30, 2012 dobar dan svima, losa ponuda danas, mozda Besiktas 2 po meni je to za nešto viši ulog, jesi vidio H2H zadnjih 7 utakmica? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted January 30, 2012 Jel imate i vi problem sa pejstanjem teksta u topic od kad je ovaj novi forum na snazi?? ..a i smajlići kidaju živce!! :( I mene cesto zeza kada hocu da okacim par....jedno 2 x sam hteo da odustanem Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 30, 2012 po meni je to za nešto viši ulog, jesi vidio H2H zadnjih 7 utakmica? malo sam bacio oko i vidio da svako je dobijao i da je bilo X nekoliko puta, Besiktasu uzasno trebaju bodovi, tvoje misljenje Quote Share this post Link to post Share on other sites