rockytomas 15 Posted January 30, 2012 cao ekipa imam jedno pitanje ako je neko isplacivao s BET365 kladje sta traze prilikom isplate traze kopiju dokumenta i da verifikujes adresu ako nisi ranije Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 30, 2012 cao ekipa imam jedno pitanje ako je neko isplacivao s BET365 kladje sta traze prilikom isplate traže da verificiraš adresu i to je sve. Znači odeš u KYC i prihvatiš da primiš pismo u kojem se nalai kod. Pismo stigne kroz dva-tri tjedna i upišeš kod kad stigne i to je to Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 30, 2012 kod turaka izgleda ne postuju taj Sablon kad ih svi igraju pozz svima Pa mozes misliti kakvi su ovo prevaranti :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 30, 2012 Laku noć ako se ne vratim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 30, 2012 Laku noć ako se ne vratim I tebi! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 30, 2012 Pa mozes misliti kakvi su ovo prevaranti :) namestili keca, kad su svi ocekivali 2, gledao drugo poluvreme jer sam mislio da odradjuju prelaz , napravili crveni, maltene nisu imali sanse da daju gol Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 30, 2012 namestili keca, kad su svi ocekivali 2, gledao drugo poluvreme jer sam mislio da odradjuju prelaz , napravili crveni, maltene nisu imali sanse da daju gol Danas sam nekom rekao da ne igra Turke....znao sam da ne treba..oni su jedini gori od nas.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 30, 2012 Laku noc... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 30, 2012 Danas sam nekom rekao da ne igra Turke....znao sam da ne treba..oni su jedini gori od nas.... zar je moguce , mene prevarilo to sto je ionako2 bila realna ako se gledalo da se Besiktas bori za titulu Quote Share this post Link to post Share on other sites