micha 27 Posted January 29, 2012 U zadnja dva dana se ulazi sa sledećim bodovnim stanjem: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 30, 2012 još uvijek imamo više nego dovoljno vremena pamet u glavu zadnja dva dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 30, 2012 još uvijek imamo više nego dovoljno vremena pamet u glavu zadnja dva dana Lako to reci, a ja razmisljam sta postaviti da ne zahebem sefa i stanicu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted January 30, 2012 Lako to reci, a ja razmisljam sta postaviti da ne zahebem sefa i stanicu! odigras nesto pa kud puklo da puklo Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 30, 2012 odigras nesto pa kud puklo da puklo Ali ja bi htjeo pogoditi taj par! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 30, 2012 Ali ja bi htjeo pogoditi taj par! a jos se nadovezala skroz losa ponuda pa i nemas nekog izbora... najgore kad moras nesto na silu igrat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 30, 2012 za danas sam htio odigrati Monaco - Lens under 1.5, i Besiktas 2, međutim Besiktas je netko već odigrao prije mene, a Monaco je netko igrao tim1 2+&gg, pravila su poprilično nedorečena, jel mogu ja odigrati under 1.5, budući da iako je sličan, to nije isti (kontra) tip? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 30, 2012 za danas sam htio odigrati Monaco - Lens under 1.5, i Besiktas 2, međutim Besiktas je netko već odigrao prije mene, a Monaco je netko igrao tim1 2+&gg, pravila su poprilično nedorečena, jel mogu ja odigrati under 1.5, budući da iako je sličan, to nije isti (kontra) tip? meni rockytomas juce rece da micha tamo radi na obiljezavanju parova pa najbolje da njega pitas na PM... on vjerovatno zna sta se smije a sta se ne smije postavljat.. i mene isto bune ta pravila, znam samo da nesmijes igrat kontra tip a neznam sta u slucajevima kad su slicni tipovi a nisu kontre Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 30, 2012 meni rockytomas juce rece da micha tamo radi na obiljezavanju parova pa najbolje da njega pitas na PM... on vjerovatno zna sta se smije a sta se ne smije postavljat.. i mene isto bune ta pravila, znam samo da nesmijes igrat kontra tip a neznam sta u slucajevima kad su slicni tipovi a nisu kontre poslao sam mu, valjda će doći na forum skoro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 30, 2012 Ljudi sta da igram kad su sve odigrali Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 30, 2012 Vrsta takmičenja: ODBOJKA, AUSTRIJA: 1. Bundesliga Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 20:15 Naziv para: SK Posojilnica - Tirol Innsbruck, First Set Total points Tip para: Under 46.5 Tečaj: 1.750 Nikad cuo ni za jedan tim ali nesto da se odigra pa da probamo na srecu nesto da odigramo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 30, 2012 Vrsta takmičenja: ŠPANJOLSKA: Primera Division Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 21:00 Naziv para: Osasuna - Atlético Madrid Total Goals Scored 2.5 Tip para: Over 2.5 Tečaj: 2.100 Koliko sam skontao po pravilima da ako neko odigra pobijedu a ja na golove da moze zadnjih pet dana pa cemo da vidimo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 30, 2012 meni rockytomas juce rece da micha tamo radi na obiljezavanju parova pa najbolje da njega pitas na PM... on vjerovatno zna sta se smije a sta se ne smije postavljat.. i mene isto bune ta pravila, znam samo da nesmijes igrat kontra tip a neznam sta u slucajevima kad su slicni tipovi a nisu kontre ma bezveze, ja se borim za prvo mesto u pojedinacnoj a nemam sta igrati , vecsam jednom tako izgubio a izgleda opet cu , ne vidim koje veze ima pp sa konacnim ishodom , dao sam predlog da se napravi kompromis izmedju pravila koje su ovde i za koje se zalazu na Besteurobetsu ali dzabe niko nista i na kraju ispadne svadja izmedju mene i Tuta bezveze iako su nam misljenja vrlo slicna oko toga, samo sto sam ja bio da se ogranici broj istih tipova , moracu da se umesam sad i da se dozvoli sve posto od Nudlsa nema nista, osim vas nisu isplatili nikome a sad ce sponzor biti doxxbet koji sam ja kontaktirao pa ce valjda uvaziti i moje misljenje Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 30, 2012 ma bezveze, ja se borim za prvo mesto u pojedinacnoj a nemam sta igrati , vecsam jednom tako izgubio a izgleda opet cu , ne vidim koje veze ima pp sa konacnim ishodom , dao sam predlog da se napravi kompromis izmedju pravila koje su ovde i za koje se zalazu na Besteurobetsu ali dzabe niko nista i na kraju ispadne svadja izmedju mene i Tuta bezveze iako su nam misljenja vrlo slicna oko toga, samo sto sam ja bio da se ogranici broj istih tipova , moracu da se umesam sad i da se dozvoli sve posto od Nudlsa nema nista, osim vas nisu isplatili nikome a sad ce sponzor biti doxxbet koji sam ja kontaktirao pa ce valjda uvaziti i moje misljenje pričaj mi ja sada došao s posla i vidim da nemam niti jedan par za postaviti za danas više, a ujutro mi se nije dalo tražiti ništa! A na kraju vidim da sam profitirao jer si ti fulao svoj par! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 30, 2012 (edited) dobro da danas nisam igrao jer bi sve živo promašio. Sutra je zadnji dan, vidjet ćemo stanje i kakve su nam šanse Edited January 30, 2012 by Davor_92 Quote Share this post Link to post Share on other sites