tvicenti 7 Posted January 30, 2012 Uff ja danas gledao tri para i od tih tri dva bi mi pala!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 30, 2012 pričaj mi ja sada došao s posla i vidim da nemam niti jedan par za postaviti za danas više, a ujutro mi se nije dalo tražiti ništa! A na kraju vidim da sam profitirao jer si ti fulao svoj par! izgleda da sam poklonio prvo mesto zadnjih dana bezveze tipujem umesto da odmaram i cekam tudje greske , ja vasketu iz tima dao dva tipa i oba prosla sparta 2 kvota 2.520 i atletiko madrid 2 kvota 2,40 a sebi nisam znao da nadjem kako stojite ekipno ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 30, 2012 hajde micha druze nas obracunaj tabelu nabrzaka pa da vidimo dal sutra lupat kvote il igrat nesto realno... imamo li sanse za prvo mjesto sa realnim kvotama? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 30, 2012 tako je izračunaj to malo brže! - daj baci oko kakvo je stanje pojedinačno da lupim odmah jedan NBA sada! Quote Share this post Link to post Share on other sites