Nadrealista 13 Posted January 31, 2012 Idemo probati nema sta cekati i idemo drzati fige: Vrsta takmičenja: BELGIJA: Kup Naziv kladionice: WillHill Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Lokeren v Lierse - Total Match Goals Under/Over Tip para: Over 3.5 Tečaj: 4.000 trebo si nesto realnije, mislim neku manju kvotu izmedju 2 i 3 al nikad se nezna, mozda i ovo prodje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 31, 2012 Ide jos jedan mora se pokusati, kako se kaze bos ili hadzija: Vrsta takmičenja: WALES: League Cup Naziv kladionice: WillHill Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 20:30 Naziv para: Aberystwyth v Afan Lido - Total Match Goals Under/Over Tip para: Over 3.5 Tečaj: 3.000 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 31, 2012 Na kojoj starnici gledam početak koji se gleda kao pravi?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 31, 2012 Evo ja postavio par mislim da bi to moralo proći a za drugi par ču vidjeti navečer kako će se rezultati kretati!!! imas pravo postaviti jos jedan par cestitam na prvom mestu , jeste da mislim da sam ga svojim glupostima poklonio u zadnja 3 dana ali ipak svaka cast Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 31, 2012 Na kojoj starnici gledam početak koji se gleda kao pravi?? Na stranici broj 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 31, 2012 (edited) Tvicenti postavljaj par. Imaš još malo vremena. Ivanns te je prestigao. Pogodi i prvi si. samo pazi kad počinje 00:00 je novi dan. Sad vidim da si postavio. Edited January 31, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 31, 2012 Tvicenti postavljaj par. Imaš još malo vremena. Ivanns te je prestigao. Pogodi i prvi si. samo pazi kad počinje 00:00 je novi dan. Sad vidim da si postavio. ccc koja zavrsnica ja mislio da je vec gotovo i da je Tvicenti prvi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 31, 2012 Kako stojimo, jel da postavljam par, i kolika kvota? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 31, 2012 Nisam prvi ivans ima nešto više bodova od mene jer sam se glupirao danas i stavljao par! Ah ko mi kriv! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 31, 2012 Nisam prvi ivans ima nešto više bodova od mene jer sam se glupirao danas i stavljao par! Ah ko mi kriv! Jel možeš postavit još jedan i kolika kvota ti treba? Imaš hokeja pk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 31, 2012 Jel možeš postavit još jedan i kolika kvota ti treba? Imaš hokeja pk mora početi prije 00:00 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 31, 2012 mora početi prije 00:00 Da, to je zajeb.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 31, 2012 a tvicentiju se par neće priznati jer ne počinje u 23:55, to je Supersportovo vrijeme šteta, danas smo sve živo promašili, ovi su malo igrali i pogodili više sreće idući mjesec Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 31, 2012 a tvicentiju se par neće priznati jer ne počinje u 23:55, to je Supersportovo vrijeme šteta, danas smo sve živo promašili, ovi su malo igrali i pogodili više sreće idući mjesec Par će se priznatiUkoliko se sportski dogadjaj koji se postavlja na takmicenje ne nalazi na navedenoj stranici Oddsportala, onda se kao mjerodavno uzima datum i vrijeme iz kladionice iz koje je uzet par, ali se mora preračunati njegovo odigravanje po Srednjeeuropskom vremenu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 31, 2012 Nisam prvi ivans ima nešto više bodova od mene jer sam se glupirao danas i stavljao par! Ah ko mi kriv! sta ja da kazem od nedelje se glupiram i bezveze stavljam neke velike kvote umesto da mirujem i cekam greske rivala kao sto su se i desile , ovaj par za zene ti je ispravan jer pocinje u 23,59 po bwinu sad samo da prodjeinace Micho posto si se puno angazovao oko takmicenja prvo zahvalnost i cestitke za rad a drugo ako hoces podrzi moj predlog da je isti par moze bar jednom ponoviti , a poslacu ti PP ima problema oko isplate sa Unibeta koji je zeznuo Nudls pa moramo nekako resiti to , sreca vi ste isplaceni , ali mogu da najavim da ce morati da se smanji ekipno na 80 i pojedinac 20 da bi mogli da isplatimo nekako sve , ja sam tu ni kriv ni duzan dosao u poziciju da vadim tudje fleke iako mi to nije moranje Quote Share this post Link to post Share on other sites