sportandlove 3 Posted January 31, 2012 dobro jutro!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted January 31, 2012 Jutro -9 idem na Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted January 31, 2012 Jutro -9 idem na Jos je i dobro to...evo na vestima,Kragujevac i Kraljevo - 24,a Sjenica mizernih - 29 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 31, 2012 Dobro jutro,vidim po temperaturama u Srbiji da je u Nemackoj jos toplo,samo minus tri stepena! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 31, 2012 Tek sad vidim da Besiktas nije pobedio,ipak ne treba se toliko oslanjati na tradiciju,to me je kostalo pre dosta para! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 31, 2012 Jutarnji pozdrav ekipici! Grize zima! Uspjeha i danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 31, 2012 Jutarnji pozdrav ekipici! Grize zima! Uspjeha i danas! Hvala!Ne daj se Tuto! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 31, 2012 Hvala!Ne daj se Tuto!Ima da se napišeš do 1450 postova za nagradu. Zašto nisi raniije krenuo sa aktivnošću? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 31, 2012 Ima da se napišeš do 1450 postova za nagradu. Zašto nisi raniije krenuo sa aktivnošću? Nisam bio u mogucnosti,jer sam bio sprecen poslom,pa sam na brzinu postavljao parove,a sa druge strane nisam ocekivao da cu dospeti do ove pozicije!Ali sta je tu je!Ocekuje me Sizifov posao! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 31, 2012 kakvaaaa zavrsnicaaa utakmiceee u expekt ligi ljudi moji da li je to moguceeeeee... nadrealista ulijece iz drugog plana i zabija za prvo mjestooooo.... tresu se triiibineeeee :icon_razz: :icon_razz: Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 31, 2012 kakvaaaa zavrsnicaaa utakmiceee u expekt ligi ljudi moji da li je to moguceeeeee... nadrealista ulijece iz drugog plana i zabija za prvo mjestooooo.... tresu se triiibineeeee :icon_razz: :icon_razz: Cestitam ti! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 31, 2012 Cestitam ti! nije jos gotovo, sad treba utakmicu mirno privesti kraju Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 31, 2012 nije jos gotovo, sad treba utakmicu mirno privesti kraju To sam bas i gledao,treba samo da pazljivo odaberes dobitni par! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 31, 2012 Pozdrav! U Sarajevu jutros -14... a sada u 12 sati je -10 Nadrelista svaka cast, bas iz drugog plana si uletio... ali nije sve gotovo... imas konkurente koji ti opasno pusu za ledjima Quote Share this post Link to post Share on other sites