pirlo 0 Posted January 31, 2012 Kakvih zicera ima za danas trebam nešo JAKO JAKO sigurno da zadržim prvo mjesto u pojedinačnom na MNF-u i da pomognem da forum bude No.1!!! Mancester citi,Juventus,Celzi i Liverpul!Na tebi je sta ces odabrati! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 31, 2012 Pirlo, koliko ti imas godina? (eto, pisi :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 31, 2012 Dobar dan! Pozdrav iz ledenog Kruševca. Jutros -23. a trenutna -9. Da li neko zna zašto je na Gabon manja kvota, nego na Tunis. Jeste da su domaćini , ali njima odgovara i nerešeno da budu prvi u grupi, jer i jedni i drugu su obezbedili prolazak., tako da ako žele da budu prvi Tunis je taj koji mora da napadne, a relano su jači. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 31, 2012 Pirlo, koliko ti imas godina? (eto, pisi :) Dobro pitanje,32 godine posedujem!Hvala na pomoci! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 31, 2012 Dobar dan! Pozdrav iz ledenog Kruševca. Jutros -23. a trenutna -9. Da li neko zna zašto je na Gabon manja kvota, nego na Tunis. Jeste da su domaćini , ali njima odgovara i nerešeno da budu prvi u grupi, jer i jedni i drugu su obezbedili prolazak., tako da ako žele da budu prvi Tunis je taj koji mora da napadne, a relano su jači. Pitanje je samo koliko znaci to prvo mesto,i koga ce dobiti kao sledeceg protivnika?!Gabon ce mozda imati i malu pomoc od strane sudija! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 31, 2012 Dobro pitanje,32 godine posedujem!Hvala na pomoci! Znaci da smo generacija...meni ce ove godine 33-a....kako se ti osjecas? mene sve zivo boli, ja sam kao jeremija :):) lijepi tinejdjerski dani (i kilaza) :) Pitanje je samo koliko znaci to prvo mesto,i koga ce dobiti kao sledeceg protivnika?!Gabon ce mozda imati i malu pomoc od strane sudija! I ja mislim da Gabon ima autoritet kod sudija :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 31, 2012 Znaci da smo generacija...meni ce ove godine 33-a....kako se ti osjecas? mene sve zivo boli, ja sam kao jeremija :):) lijepi tinejdjerski dani (i kilaza) :) I ja mislim da Gabon ima autoritet kod sudija :) Veliki pozdrav!Kakva slucajnost!Uglavnom se dobro osecam,dosta se krecem,evo cak sam poceo trenirati u lokalnom klubui ovde u Nemackoj dok sam u gostima!I ispeo sam da izdrim ceo kondicioni trening od sat ipo vremena!Moras se vise krecati,ne dozvoli da se ucauris! Dobar dan! Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 31, 2012 Veliki pozdrav!Kakva slucajnost!Uglavnom se dobro osecam,dosta se krecem,evo cak sam poceo trenirati u lokalnom klubui ovde u Nemackoj dok sam u gostima!I ispeo sam da izdrim ceo kondicioni trening od sat ipo vremena!Moras se vise krecati,ne dozvoli da se ucauris! znam ja sve to, igram i ja rekreativno fudbal, ali dzaba, kako sma se ozenio i dobio dijete, vise sam kuci, i stalno nesto grickam, jedem....dobio sam 30 kg u zadnje dvije godine...s tim sam uzgerd reeno dobio i kiselinu u zeludcu :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted January 31, 2012 Pozdrav svima do večeras od inspektora Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 31, 2012 To će biti najteže! upravo tako... najgore je igrati utakmicu kad si pod pritiskom da moras dobiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 31, 2012 znam ja sve to, igram i ja rekreativno fudbal, ali dzaba, kako sma se ozenio i dobio dijete, vise sam kuci, i stalno nesto grickam, jedem....dobio sam 30 kg u zadnje dvije godine...s tim sam uzgerd reeno dobio i kiselinu u zeludcu :) Znas i sam da je sve to prebrzo sto te zadesilo,mislim na kilograme i kiselinu,znam da je tesko obuzdati sebe kada je hrana u pitanju,ali moras pokusati!Ali zavisi i od posla kojim se bavis! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 31, 2012 Pozdrav svima do večeras od inspektora Pozdrav inspektore! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 31, 2012 Znas i sam da je sve to prebrzo sto te zadesilo,mislim na kilograme i kiselinu,znam da je tesko obuzdati sebe kada je hrana u pitanju,ali moras pokusati!Ali zavisi i od posla kojim se bavis! E posao je posebna prica...11 sati dnevno u kancelariji, 4 dana u sedmici...ustanem samo do wc-a :) sta da ti kazem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 31, 2012 E posao je posebna prica...11 sati dnevno u kancelariji, 4 dana u sedmici...ustanem samo do wc-a :) sta da ti kazem... Ubistvo za kilazu! Quote Share this post Link to post Share on other sites