Jump to content

Recommended Posts

Posted

To sam bas i gledao,treba samo da pazljivo odaberes dobitni par!

To će biti najteže! :icon_neutral:
  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrav!

U Sarajevu jutros -14... a sada u 12 sati je -10 :58cold:

Nadrelista svaka cast, bas iz drugog plana si uletio... ali nije sve gotovo... imas konkurente koji ti opasno pusu za ledjima :icon_biggrin:

Slazem se sa tobom!Veoma neizvesna zavrsnica! :50yes:
Posted

:icon_arrow:Molim da očiste poštanske sandučiće radi uredne komunikacije: rockytomas, emir1983, groka, Crni, PERKAN.

Zahvaljujem.

Posted

Dobar dan....zanimljivo danas na takmicenjima...sada taktika igra ulogu...samo da napomenem moje protivnike na H2H da ja igram sah na veoma visokom nivou...(naime, stol za igranje je jako visok) :50yes:

:icon_arrow:Molim da očiste poštanske sandučiće radi uredne komunikacije: rockytomas, emir1983, groka, Crni, PERKAN.

Zahvaljujem.

A ja molim korisnika emir1983 da se izbrise s foruma radi lakse komunikacije na istom.. :icon_neutral:

Posted

tek sad sam vidio da oni papci od monaca nisu primili gol 10 sec prije kraja sam mogao u nagrade na expektu :(

To je bas steta kada ti se tako nesto desi!Nadam se da ce ti sledeci put tih 10 sekundi doneti novcani dobitak na kladionici! :14clover: