Jump to content

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zna li ko koliko se igra utakmica u grupi africkog kupa nacija? logicno je 6 ali nisam siguran

po kojoj ti je to logici majke ti :icon_eek: igraju se tri utakmice, svak sa svakim, kao kod nas na evropskom ili na svjetskom prvenstvu kad su cetri reprezentacije u grupi...

Posted

Cestitke svima na hazarderu, posebno Sasi, fenomenalno je igrao, i cijeli mjesec mi puhao za vratom, imao fenomenalnih pogodaka, da bi tek zadnjih 3-4 dana otpao. pirlo se digao iz mrtvih, a emiru neću ni čestitati, jer je očito da je potplatio stefana da mu prepusti mjesto u nagradama :77tooth:

Cestitam ti Davore na pobijedi na Hazarderu ali moram ti reci da te je spasio NHL jer je bila pauza i to su ta 3 - 4 dana mog kiksa :77tooth: ali sve u svemu bilo je odlicno...

Cestitke i svim ostalim igracima koji su osvojili nagrde... :48thumbsup:

Posted

po kojoj ti je to logici majke ti :icon_eek: igraju se tri utakmice, svak sa svakim, kao kod nas na evropskom ili na svjetskom prvenstvu kad su cetri reprezentacije u grupi...

Nemoj mu zameriti,jos ima antifriza u njemu od sinoc! :18drunk:
Posted

jebote sto me sjeba Dwizov profil... sad mu saljem PM za uplatu nagrade i kako sam klikno na send message otvori se onaj prozorcic a ispod prozorcica nekakva muha leta, reko otkud muha ispod monitora...

:77tooth::77tooth::77tooth::77tooth:

Posted

Cestitam ti Davore na pobijedi na Hazarderu ali moram ti reci da te je spasio NHL jer je bila pauza i to su ta 3 - 4 dana mog kiksa :77tooth: ali sve u svemu bilo je odlicno...

već 2 ili 3 puta sam bio 2. na tom natjecanju, bilo je i vrijeme da ga uzmem jednom :50yes:

Posted

Cestitke i svim ostalim igracima koji su osvojili nagrde... :48thumbsup:

Steta sto si pokvario izuzetan niz pogodaka u poslednjim danima!

Cestitam svim nagradjenim takmicarima,a ostalima zelim vise srece i uspeha u ovom mesecu! :14clover:

Posted

već 2 ili 3 puta sam bio 2. na tom natjecanju, bilo je i vrijeme da ga uzmem jednom :50yes:

Slazem se u potpunosti...

Posted

po logici 2X3=6 kod kuce i na strani, sta ti moja logika nije jasna :icon_biggrin: